Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
15.3°C19.1°C
3 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
14.6°C19.4°C
1 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.3°C20.0°C
4 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.5°C16.9°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.9°C15.2°C
0 BF 71%
Ηγουμενίτσα / Προφυλακιστέοι ο αρχιφύλακας και ο συνεργός του - Μετέφεραν ναρκωτικά με όχημα της ΕΛΑΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηγουμενίτσα / Προφυλακιστέοι ο αρχιφύλακας και ο συνεργός του - Μετέφεραν ναρκωτικά με όχημα της ΕΛΑΣ

περιπολικό με αναμμένη σειρήνα βράδυ σε δρόμο
Φωτογραφία αρχείου Βασίλης Παπαδόπουλος- Eurokinissi

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα, ο αρχιφύλακας που υπηρετούσε στην Δίωξη Ναρκωτικών Θεσπρωτίας και ο συνεργός του, οι οποίοι μετέφεραν 102,5 κιλά χασίς με αυτοκίνητο της αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δύο άντρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο άλλος αστυνομικός, που επίσης είχε συλληφθεί κατά την ίδια επιχείρηση τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής σε καφετέρια στην Σαγιάδα, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι σε μπλόκο που στήθηκε στην είσοδο της πόλης της Ηγουμενίτσας, οι άνδρες της δίωξης έκαναν σήμα να σταματήσει στον αρχιφύλακα που οδηγούσε το συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας και μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και τράκαρε με σταθμευμένα αυτοκίνητα. Μαζί του είχε, ως συνοδηγό, τον δεύτερο κατηγορούμενο. 

Στον έλεγχο που ακολούθησε εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -19- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων.  

Ο άλλος αστυνομικός εντοπίστηκε σε καφετέρια στην Σαγιάδα και υποστήριξε, πως βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μαζί με τον αρχιφύλακα, όμως μετά από κάποιο φραστικό επεισόδιο με θαμώνες, ο αρχιφύλακας έφυγε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL