Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
13.6°C19.1°C
2 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.8°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C16.0°C
4 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.2°C16.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.0°C
0 BF 87%
Ακόμη ένας αστυνομικός άθλος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ακόμη ένας αστυνομικός άθλος

Αστυνομικοί

Ας πάρουμε κάποιες τυχαίες ειδήσεις, ας τις βάλουμε στη σειρά και μετά ας βγάλουμε ό,τι συμπέρασμα βγάλουμε. Ο «πόλεμος της νύχτας» πίσω από τη βόμβα σε βενζινάδικο στον Πειραιά, λέει η μία είδηση. Βόμβα σε κάβα στην Καλλιθέα, στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών η υπόθεση, λέει η άλλη είδηση, με την υποσημείωση πως πάλι καλά που δεν θρηνήσαμε θύματα μιας και από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στο κατάστημα, σε 8 σταθμευμένα οχήματα καθώς και σε διαμερίσματα της περιοχής.

Και ενώ διαβάζοντας τις δύο παραπάνω ειδήσεις αναρωτιέσαι τι γίνεται επιτέλους με το περίφημο δόγμα «νόμος και τάξη», την πολυδιαφημισμένη πάταξη της ανομίας και την μετά βαΐων και κλάδων επιστροφή του γνωστού πολιτικού σερίφη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έρχεται η τρίτη είδηση και αντιλαμβάνεσαι πως κάπου, σε κάποιο κρησφύγετο της διαβόητης Greek Mafia κάποιοι κινδυνεύουν να συλληφθούν λόγω διατάραξης κοινής ησυχίας από τα βροντερά τους γέλια. Γιατί μόνο για γέλια είναι η είδηση που θέλει τη μισή αστυνομική δύναμη της Στερεάς Ελλάδας να περικυκλώνει μια πολυκατοικία στα περίχωρα της Λαμίας για να περάσει χειροπέδες σε 40 φίλαθλους που είχαν ανέβει στην ταράτσα για να παρακολουθήσουν έναν κεκλεισμένων των θυρών ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League.

Και μπορεί εμείς να λέμε ότι είναι για γέλια ο συγκεκριμένος άθλος της ΕΛ.ΑΣ. του Χρυσοχοΐδη, αλλά τι να πουν και αυτοί οι δόλιοι οι προσαχθέντες που τους φόρτωσαν τον μισό Ποινικό Κώδικα και κινδυνεύουν να βρεθούν φυλακή επειδή άναψαν έναν πυρσό στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας στην οποία είχαν βρεθεί με την άδεια του ιδιοκτήτη. Και όλα αυτά την ώρα που οι βόμβες σκάνε παντού γύρω, την ώρα που συμμορίες τρομοκρατούν κόσμο σε στενά και πλατείες, την ώρα που η αστυνομία υπάρχει μόνο για να δέρνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL