Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.7°C20.2°C
1 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
14.6°C18.3°C
1 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.9°C18.2°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.7°C19.8°C
3 BF 38%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.7°C15.9°C
0 BF 77%
Μακελειό στη Γλυφάδα / Ρατσιστικό σχόλιο Καλλιακμάνη για τον δράστη και αυτόχειρα (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μακελειό στη Γλυφάδα / Ρατσιστικό σχόλιο Καλλιακμάνη για τον δράστη και αυτόχειρα (βίντεο)

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στα τηλεπαράθυρα με καθημερινούς τηλεμαϊντανούς να εμφανίζονται ως φωτεινοί παντογνώστες και να τοποθετούνται για, σχεδόν, όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για παράδειγμα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, που βρέθηκε για ένα ακόμα πρωινό σε τηλεπαράθυρο και προχώρησε σε ρατσιστικό σχόλιο καθώς προσπαθούσε να εξηγήσει το τριπλό φονικό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα από τον 76χρονο υπάλληλο της εφοπλιστικής οικογένειας που στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Οι Άραβες στο DNA τους έχουν το εξής: εκδηλώνουν έντονα συναισθήματα είτε είναι χαράς είτε λύπης είτε θυμού. Προσβάλλονται εύκολα και δεν κάνουν πίσω. Μετά είναι η προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου» είπε στην ντροπιαστική αναφορά του ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής.

Και αυτή η ρατσιστική αναφορά πέρασε και στο σούπερ του καναλιού καθώς συνόδευσε το ρατσιστικό σχόλιο του Γιώργου Καλλιακμάνη με τον τίτλο: «Η ανατολίτικη κουλτούρα του Αιγύπτιου μπορεί να τον οδήγησε σε δολοφονικό αμόκ».

Για να καταλάβουμε τον συλλογισμό του «Κλουζό» προέδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, έντονα συναισθήματα χαράς, λύπης και θυμού, εκφράζουν μόνο οι Άραβες ενώ όλοι οι άλλοι είναι σε μόνιμη καταστολή, δεν εκφράζονται και δεν προσβάλλονται, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να οπλιστεί το χέρι τους.
 

Το σχετικό απόσπασμα από το λεπτό 08:47 και μετά στο βίντεο που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL