Live τώρα    
Πάνος Βλάχος / Απάντηση σε Γεωργιάδη - Πορτοσάλτε για τα περί προτροπής σε δολοφονία τους (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάνος Βλάχος / Απάντηση σε Γεωργιάδη - Πορτοσάλτε για τα περί προτροπής σε δολοφονία τους (βίντεο)

Πάνος Βλάχος
Φωτογραφίες: Παύλος Παρασκευάς

Απάντηση στους Άδωνι Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι ο στίχος του τραγουδιού «μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε», αποτελεί προτροπή σε δολοφονία έδωσε με δηλώσεις του ο Πάνος Βλάχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δημοφιλής ηθοποιός επεσήμανε πως « ό,τι γράφω είναι κόντρα στη βία. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό το τραγούδι το λέω εδώ κι έναν χρόνο από την ημέρα που έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη και η αγανάκτηση που είχα εκείνο το διάστημα για το πώς καλύπτονται τα πράγματα και πώς ο ένας υποστήριζε τον άλλον, ήταν ουσιαστικά στο ίδιο σακί, παράφρασα αυτόν τον στίχο. Έναν χρόνο λέγεται αυτό το πράγμα».

Ο Πάνος Βλάχος ανέφερε ακόμα ότι: 

«Είναι δυνατόν να θέλω εγώ το κακό αυτών των ανθρώπων; Μόνο το καλό θέλω. Είναι αστείο μόνο και μόνο που το συζητάμε. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά οι άνθρωποι, να τους συμβούν τόσο καλά πράγματα που να αλλάξουν απόψεις, ιδεολογίες, να αλλάξουν το επίπεδο της ενσυναίσθησής τους, τον τρόπο που γίνεται η προπαγάνδα, τον τρόπο που προσφέρουν κάτι σε αυτόν τον τόπο. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκα, ούτε έγραψα ποτέ κάτι για να γίνει προτροπή σε βία. Ούτε καν σε σκέψη για βία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0