Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
17.5°C22.4°C
1 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.0°C
2 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.0°C22.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.6°C24.3°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C18.5°C
0 BF 77%
Στέγη - Ίδρυμα Ωνάση / Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στη Βαγγελιώ Αγγελίδου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στέγη - Ίδρυμα Ωνάση / Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στη Βαγγελιώ Αγγελίδου

ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ

Μετά από ένα δύσκολο και επίπονο αγώνα η Βαγγελιώ Αγγελίδου έχασε τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Κυριακής (4/2), όπως έκανε γνωστό η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

«Η Βαγγελιώ έφυγε. Η Βαγγελιώ μας ξεκίνησε τον δρόμο προς την ξεκούραση το βράδυ της Κυριακής. Τα νεα κυκλοφόρησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα και η ώρα δεν μπορεί να είναι τυχαία · τίποτα δεν ήταν τυχαίο με τη Βαγγελιώ. Η μάχη, η αψηφησιά και το μίσος της προς την ασθένειά της ήταν υπερθετικά· όλα ήταν υπερθετικά για την Βαγγελιώ, το ανθρώπινο θαυμαστικό», αναφέρει στη σελίδα της στο Facebook η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και συνεχίζει «η Βαγγελιώ που φλέρταρε με τα όρια ως χόμπι, η Βαγγελιώ που έκανε πάρτι ακόμα και σε δωμάτια νοσοκομείων, όπως μόνο οι αυθεντικά μποέμ μπορούν, που ανέβαζε την ένταση και ξεσήκωνε το σύμπαν, που το βραχνό γέλιο της αντηχεί σε πολλούς τοίχους, έφυγε για να ξεκουραστεί». 

Η κηδεία της Βαγγελιώς Αγγελίδου που ήταν food and beverage manager της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση θα τελεστεί την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος, στην οδό Βόλου 1, στο Χαλάνδρι.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL