Live τώρα    
Χαλκίδα / Η 39χρονη πίστευε ότι είχαν σχέση με το θύμα - Τι υποστήριξε ο αδερφός του 43χρονου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χαλκίδα / Η 39χρονη πίστευε ότι είχαν σχέση με το θύμα - Τι υποστήριξε ο αδερφός του 43χρονου

Χαλκίδα 43χρονος
evima.gr

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί την Τετάρτη η 39χρονη για την άγρια δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα, την ώρα που οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και ελέγχουν τις κλήσεις του θύματος και της δράστιδας, με στόχο να βρεθεί το κίνητρο της δολοφονίας. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αδελφός του θύματος αποκάλυψε ότι ο 43χρονος του είχε μιλήσει για την παρενόχληση που δεχόταν από την 39χρονη και επιμένει ότι μεταξύ τους δεν υπήρχε καμία απολύτως ερωτική σχέση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Μου είχε πει ο αδερφός μου ότι έχω πρόβλημα με ενοχλεί γιατί νομίζει λέει ότι είχαμε σχέση. Του λέω “έχετε κάτι” και μου λέει τρελός είσαι και βέβαια όχι. Τον συμβούλευα να το πει στον άντρα της γιατί ήταν φίλοι. Μου είπε ότι το είπε αλλά εκείνος πίστευε τη γυναίκα του και του λέω αδελφέ πήγαινε σε δικηγόρο», αναφέρει συγκεκριμένα.

«Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του 43χρονου, η 39χρονη έστελνε μηνύματα στο θύμα προειδοποιώντας πως «εάν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία».

Ο σύζυγος της δράστιδας και το θύμα ήταν από το ίδιο χωριό και ήταν φίλοι μεταξύ τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο, κ. Τάρτη, ο 43χρονος σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της 39χρονης εις γνώση και του συζύγου της. 

Παρούσα στο σοκαριστικό περιστατικό ήταν η σύζυγος του θύματος, η οποία από το μπαλκόνι του σπιτιού τους είδε το σκηνικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της, χωρίς η ίδια να μπορεί να δράσει. 

«Έχετε δει άνθρωπο ζωντανό – νεκρό, έτσι είμαστε όλοι και εγώ μηχανικά σας μιλάω τώρα», είπε στην ΕΡΤ ο αδερφός του θύματος.

Σημειώνεται ότι η 39χρονη βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί για το άγριο έγκλημα την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το evima.gr, το μοναδικό πράγμα που ζήτησε από τους αστυνομικούς η γυναίκα, είναι να συναντηθεί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0