Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.7°C17.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.2°C
2 BF 80%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.0°C17.1°C
1 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.7°C17.1°C
2 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
0 BF 100%
Στέφανος Κασσελάκης / Πώς θα είναι η εκπομπή του στον ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στέφανος Κασσελάκης / Πώς θα είναι η εκπομπή του στον ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο

134250121b.jpg

Ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ξεκινήσει στο ραδιόφωνο του 105,5 Στο Κόκκινο την «Ώρα του προέδρου», όπως από την αρχή ήταν η επιθυμία του για «αδιαμεσολάβητη» επικοινωνία με τους πολίτες, φαίνεται ότι σιγά-σιγά αρχίζει να διαμορφώνεται ένα μοτίβο πάνω στο οποίο θα πατάει η εκπομπή του. Ο στόχος είναι να διευκολύνεται η επικοινωνία με τους ακροατές σε αμφίδρομη βάση, με μια εκπομπή που θα διατηρεί το ενδιαφέρον, τη φρεσκάδα, αλλά και το πολιτικό της βάρος.

Οπως όλα δείχνουν, η εκπομπή του προέδρου, αν και θα μεταδίδεται κάθε εβδομάδα, δεν θα έχει συγκεκριμένη ώρα μετάδοσης. To «brand Κασσελάκης» θα απλώνεται σε όλο το μήκος του προγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι η εκπομπή μπορεί τη μία εβδομάδα να είναι πρωί ή μεσημέρι -όπως έχει ήδη γίνει δύο φορές ως τώρα στους Μελιγγώνη-Τραπεζιώτη, στην Αλέκα Ζουμή και χθες στην Ευγενία Λουπάκη- ή να γίνει απόγευμα, π.χ., στην εκπομπή για τον πολιτισμό, ή το σαββατοκύριακο, ή στο μαγκαζίνο, ή ακόμα και σε μια μουσική εκπομπή, π.χ., για την τζαζ. Η εκπομπή θα έχει ευελιξία - οπωσδήποτε ως προς τη μέρα και την ώρα μετάδοσής της.

Το κόνσεπτ αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να διαμορφώνει το πρόγραμμά του ανεξάρτητα από την εκπομπή, πολύ περισσότερο καθώς οι υποχρεώσεις του δεν είναι βέβαιο ότι θα του επιτρέπουν μια σταθερή παρουσία σε μέρα και σε ώρα. Αντίθετα, η ευελιξία δίνει ένα είδος ελευθερίας στον πρόεδρο, ενώ συγχρόνως μπορεί να χτίζει μια ραδιοφωνική σχέση και μαζί εδραιώνει μια πολιτική σχέση με τους ακροατές του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο. Με αυτά τα δεδομένα, ο τίτλος της εκπομπής, από «Η ώρα του προέδρου», μετονομάζεται σε «Μία ώρα του προέδρου».

Η άφιξη του Στ. Κασσελάκη χθες στα γραφεία του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο στο Μεταξουργείο ήταν η πρώτη που έγινε έπειτα από συνεννόηση και αφού είχε ήδη ανακοινωθεί και όχι αιφνιδιαστικά, όπως τις πρώτες φορές. Έδωσε έτσι τη δυνατότητα να τον υποδεχτούν ο πρόεδρος του ομίλου Κώστας Νικόλτσιος, ο διευθυντής του σταθμού Αδάμ Γιαννίκος, η διευθύντρια της ΑΥΓΗΣ Βούλα Κεχαγιά και όλοι οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έφτασε με τον σκύλο του Φάρλι, ο οποίος τον περίμενε με υπομονή έξω από το στούντιο. Εκεί τον υποδέχθηκε η Ευγενία Λουπάκη, στην εκπομπή «Allegro μα με τρόπο», από όπου απάντησε στα ερωτήματα των ακροατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL