Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.0°C25.1°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.9°C24.8°C
3 BF 47%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
26 °C
23.8°C28.2°C
4 BF 38%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C23.2°C
4 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
22.3°C23.9°C
4 BF 41%
Σίμος Ρούσσος / Πίστη και αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σίμος Ρούσσος / Πίστη και αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα

13404116b.jpg

Για ελάχιστες ψήφους ο Σίμος Ρούσσος και η παράταξη Αντίσταση με τους Πολίτες Χαλανδρίου ανέβαλαν τους πανηγυρισμούς για την επόμενη Κυριακή. Ο νυν δήμαρχος έλαβε ποσοστό 42,84% και 11.080 ψήφους, μια μεγάλη, αν και παρά λίγο νίκη από την πρώτη Κυριακή. Η αγωνία κορυφώθηκε μέχρι αργά το βράδυ, καθώς, με βάση την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων, η εικόνα άλλαζε διαρκώς.

Ωστόσο, η μεγάλη απόσταση που από νωρίς εξασφάλισε από τη Χρύσα Αγαπητού, επικεφαλής της παράταξης Αγαπάμε το Χαλάνδρι, που υποστηρίχθηκε από τη Ν.Δ., δημιουργούσε κλίμα εφορίας στο επιτελείο της παράταξης, που έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί. Η Χ. Αγαπητού έλαβε ποσοστό 25,52% και 6.600 ψήφους. Τρίτος ήρθε ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι στο Φως και γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμας, που έλαβε ποσοστό 14,91% και 3.857 ψήφους. Ακολουθεί η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου με επικεφαλής τη Λούλα Καρατζά, που έλαβε ποσοστό 6,1% και 1.555 ψήφους.

Εκπρόσωποι της παράταξης Αντίσταση με τους Πολίτες Χαλανδρίου δηλώνουν αισιόδοξοι και απόλυτα ικανοποιημένοι, καθώς ο νυν δήμαρχος χαίρει της εμπιστοσύνης των πολιτών και το έργο του, που έχει αλλάξει την εικόνα της πόλης, αναγνωρίζεται. Ο Σ. Ρούσσος είναι πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη, εφόσον εκλεγεί την επόμενη Κυριακή, που θα του διασφαλίσει την τρίτη θητεία του ως δημάρχου Χαλανδρίου, συγκαταλέγοντάς τον στους ιδιαίτερα επιτυχημένους και αποτελεσματικούς δημάρχους.

Αναμενόμενα λοιπόν δηλώνει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της μάχης των αυτοδιοικητικών εκλογών και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί τους πολίτες. «Ευχαριστώ τον καθένα και την καθεμία από τους 11.080 Χαλανδραίους πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση. Το τελικό 42,84% της ψήφου των πολιτών δείχνει ότι εκτιμήθηκαν η δουλειά, τα πρόσωπα, το συνολικό έργο και οι μεγάλες προοπτικές της πόλης με αυτή τη διοίκηση» τονίζει.

Απευθύνεται ωστόσο και σ’ αυτούς που δεν επέλεξαν το ψηφοδέλτιο της Αντίστασης με τους Πολίτες Χαλανδρίου και αυτούς που απείχαν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές εκλογές: «Για ελάχιστες ψήφους θα ξαναβρεθούμε στις κάλπες την επόμενη Κυριακή. Χωρίς κανέναν εφησυχασμό, με πίστη και αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα: Καλώ όλους και όλες που εκφράστηκαν με διαφορετικό τρόπο χθες. Όλες και όλους που δεν συμμετείχαν. Να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια».

Κλείνοντας, στέλνει μήνυμα νίκης ώστε να κλείσει η πόρτα σε «πισωγύρισμα» στις εποχές της αδιαφορίας. «Την επόμενη Κυριακή ενώνουμε κάθε δημιουργική φωνή του Χαλανδρίου. Εμποδίζουμε το πισωγύρισμα στις εποχές της αδιαφορίας, της αδιαφάνειας και του μηδενικού έργου. Ψηφίζουμε για τον τόπο μας. Με τη νίκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL