Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C25.6°C
3 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.3°C25.3°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
24 °C
24.4°C31.5°C
1 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
23.8°C23.8°C
2 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.6°C24.9°C
3 BF 57%
Blue Horizon - Θάνατος Αντώνη / Αντιδρούν και οι πολίτες της Σάμου - Συγκέντρωση τα ξημερώματα στο λιμάνι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Blue Horizon - Θάνατος Αντώνη / Αντιδρούν και οι πολίτες της Σάμου - Συγκέντρωση τα ξημερώματα στο λιμάνι

Ηράκλειο Αντώνης Καρυώτης
(ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ / EUROKINISSI)

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα υποδεχτούν οι πολίτες της Σάμου το Blue Horizon, το οποίο θα φτάσει στο λιμάνι του νησιού τα ξημερώματα της
Παρασκευής.

Αντιδρώντας στην απάνθρωπη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, ο οποίος πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά όταν τον απώθησε το πλήρωμα του εν λόγω πλοίου πριν καν προλάβει να επιβιβαστεί, οι πολίτες της Σάμου θα δώσουν το δυναμικό παρών στο λιμάνι του νησιού.

Σε συνέχεια των μαζικών κινητοποιήσεων σε Πειραιά και Κρήτη, η Σάμος θα πει το δικό της «Όχι» στη βαρβαρότητα, δίνοντας ραντεβού στις 00:15 στο λιμάνι Μαλαγαρίου. Το Blue Horizon αναμένεται να καταπλεύσει στις 03:00 τα ξημερώματα.

Την ειρηνική διαμαρτυρία καλεί ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, αλλά και το Εργατικό Κέντρο.

Ειρικότερα, τα μέλη του Εργατικού Κέντρου δηλώνουν το αποτροπιασμό τους για το για τις σκηνές που εκτυλίχτηκαν στο λιμάνι του Πειραιά. Ζητούν το έγκλημα στον Πειραιά να ερευνηθεί σε βάθος και να αποδοθούν οι ευθύνες. «Καμία δικαιολογία, κανένα άλλοθι, κανένα «νομικό – τεχνικό» εφεύρημα δεν μπορεί να σκεπάσει την απανθρωπιά αυτής της δολοφονικής ενέργειας και τους αυτουργούς της. Όχι μόνο εκείνους που πέταξαν τον άτυχο νέο στο αφρισμένο νερό, εμποδίζοντάς τον με ζήλο να ανέβει στο πλοίο, αλλά και το μεγάλο αφεντικό, την ακτοπλοϊκή εταιρεία, που δεν έκανε τίποτα για να τον σώσει από βέβαιο πνιγμό, συνέχισε το δρομολόγιο σαν να μη συμβαίνει τίποτα και στη συνέχεια προσπάθησε να συγκαλύψει τις εγκληματικές ευθύνες της», αναφέρει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου, ενώ στο κάλεσμα έχει ανταποκριθεί και η δημοτική Παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η ανάρτηση του δημάρχου

Απόψε, Παρασκευή ξημέρωμα επισήμως στις 03:00 το Blue Horizon θα καταπλεύσει στο λιμάνι Μαλαγαρίου στη Σάμο. Καλώ όλους και όλες σε ειρηνική διαμαρτυρία, για την δολοφονία του Αντώνη, στο λιμάνι. (Από τις 00: 15 δίνουμε το παρών)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL