Για τα καλά έχει χτυπήσει η κακοκαιρία Daniel τη Λαμία, όπου έχουν «ανοίξει» οι ουρανοί.
Μάλιστα, λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι, σήμανε συναγερμός στις αρχές, καθώς 43χρονος εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητό του, αφού παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Ξηριά στη Ροδίτσα Λαμίας.
Στην περιοχή «άνοιξαν» οι ουρανοί με αποτέλεσμα ο χείμαρρος να φουσκώνει επικίνδυνα.
Ο οδηγός, περνώντας από το σημείο και πριν καν το καταλάβει, παρασύρθηκε από τα νερά και βρέθηκε εγκλωβισμένος. Ο ίδιος, σκαρφάλωσε στην οροφή του αυτοκινήτου του, με τους πυροσβέστες να επιχειρούν για να τον απεγκλωβίσουν.

Σημειώνεται πως η κακοκαιρία Daniel έχει ξεκινήσει το «πέρασμά» της από τη χώρα, καθώς ήδη βροχές και καταιγίδες πλήττουν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας περιοχές στα βόρεια ηπειρωτικά.
Όπως αναφέρει το meteo.gr, η ψυχρή λίμνη στην ανώτερη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την έντονη μεταφορά υδρατμών από το Αιγαίο προς την ηπειρωτική χώρα, από σήμερα Δευτέρα και για τις επόμενες ημέρες θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα της χώρας μας.
Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, οι βροχές και οι καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα, θα έχουν ένταση, αλλά και διάρκεια, με αποτέλεσμα τα πολύ μεγάλα ύψη βροχής στις προαναφερόμενες περιοχές, ικανά να δημιουργήσουν κατά τόπους πλημμυρικά φαινόμενα.



