Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.9°C17.9°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.1°C16.7°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.0°C16.0°C
1 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
13.8°C17.8°C
4 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
12 °C
11.9°C13.5°C
0 BF 87%
Πάρος / Κλείνει το καταφύγιο αδέσποτων ζώων - «Ο δήμος δεν πληρώνει, είναι παντελώς απών»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάρος / Κλείνει το καταφύγιο αδέσποτων ζώων - «Ο δήμος δεν πληρώνει, είναι παντελώς απών»

σκυλάκια στην αγκαλιά γυναίκας
φωτογραφία αρχείου freepik

Λουκέτο μπαίνει μέχρι νεωτέρας στο καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Μαράθι, όπως ανακοίνωσε η Φιλοζωική Εταιρεία Πάρου PAWS.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση ο λόγος είναι η «αδυναμία του Δήμου να εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις, για τα 90 περίπου αδέσποτα ζώα που φιλοξενούνται σήμερα και είναι τσιπαρισμένα στο όνομα του Δήμου».

«Δυστυχώς, εδώ και 9 χρόνια και παρόλες τις πιέσεις μας με τις αντίστοιχες πάντα ανεκπλήρωτες διαβεβαιώσεις και από τον ίδιο το Δήμαρχο, το καταφύγιό μας το λειτουργούμε  αποκλειστικά με δωρεές και κάποιες χορηγίες.

Ο Δήμος που σύμφωνα με τον Νόμο (4830/21) έχει την ευθύνη και αρμοδιότητα για τα αδέσποτα της Πάρου, είναι παντελώς απών» τονίζει η PAWS καλώντας παράλληλα όσους πολίτες επιθυμούν και μπορούν να φιλοξενήσουν κάποιο από τα ζωάκια του καταφυγιού.

Αναλυτικά η ανάρτηση της PAWS

Από 10/09/2023 και μέχρι νεωτέρας, αναστέλλεται η λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Μαράθι, λόγω αδυναμίας του Δήμου να εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις, για τα 90 περίπου αδέσποτα ζώα που φιλοξενούνται σήμερα και είναι 

τσιπαρισμένα στο όνομα του Δήμου!

Καλούμε όσους από 10/09 μπορούν να φιλοξενήσουν κάποια από τα ζωάκια μας, να μας γράψουν στο inbox διότι τα υπόλοιπα θα αναγκαστούμε να τα αφήσουμε ελεύθερα στους δρόμους της Πάρου. 

Δυστυχώς, εδώ και 9 χρόνια και παρόλες τις πιέσεις μας με τις αντίστοιχες πάντα ανεκπλήρωτες διαβεβαιώσεις και από τον ίδιο το Δήμαρχο, το καταφύγιό μας το λειτουργούμε  αποκλειστικά με δωρεές και κάποιες χορηγίες. Ο Δήμος που σύμφωνα με τον Νόμο (4830/21) έχει την ευθύνη και αρμοδιότητα για τα αδέσποτα της Πάρου, είναι παντελώς απών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL