Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C25.2°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
1 BF 84%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
21.6°C25.9°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
25.2°C30.5°C
5 BF 42%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.7°C
0 BF 72%
Δολοφονία 29χρονου / Ψάχνουν τουλάχιστον 50 χούλιγκαν ακόμη - Τι γράφουν στην Κροατία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονία 29χρονου / Ψάχνουν τουλάχιστον 50 χούλιγκαν ακόμη - Τι γράφουν στην Κροατία

ΚΡΟΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η εξέλιξη των ερευνών για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκόμενων στην φονική επιδρομή χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας στην Κροατία, λόγω της εμπλοκής των BBB στην επίθεση. Εκτενείς αναφορές υπάρχουν στις σχέσεις τους με Έλληνες χούλιγκαν όσο και στις προσπάθειες της ελληνικής αστυνομίας κατόπιν τραγωδίας να εντοπίσει περισσότερους από τους δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σύλληψη νεαρών Κροατών που προσπαθούσαν να βγουν από την Ελλάδα μέσω ξηράς και θάλασσας έχει πάρει μεγάλη διάσταση στην χώρα των βόρειων Βαλκανίων, ενώ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε και το φιάσκο της ΕΛΑΣ με την σύλληψη Κροατών τουριστών που δεν είχαν καμία εμπλοκή στην επίθεση, απλώς έτυχε να βρίσκονται στην Αθήνα.

Αξιοσημείωτες είναι οι αναφορές στην εκδοχή ο δράστης της δολοφονίας του άτυχου 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη να είναι Έλληνας, καθώς και στην λήψη δειγμάτων DNA από τους συλληφθέντες που υποδεικνύει ότι υπάρχει γενετικό υλικό που επιδιώκεται να αποτελέσει το κρίσιμο τεκμήριο για την ταυτοποίηση του δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καυτηριάζεται επίσης το γεγονός ότι μόνο η ΕΛΑΣ δεν φάνηκε να τίθεται σε συναγερμό για την διεξαγωγή στην Αθήνα δύο αγώνων υψηλής επικινδυνότητας, ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ.

Στο διαδίκτυο υπήρχαν πολλές αναφορές για χούλιγκαν που θα έφταναν στην Αθήνα «μόνο με μαχαίρια», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL