Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.7°C19.8°C
2 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.5°C19.0°C
2 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.8°C18.2°C
1 BF 83%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.2°C16.9°C
2 BF 82%
Πτώση Καναντέρ στην Κάρυστο / Συγκλονισμένη η δημοσιογράφος της ΕΡΤ - Δάκρυσε στον αέρα (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πτώση Καναντέρ στην Κάρυστο / Συγκλονισμένη η δημοσιογράφος της ΕΡΤ - Δάκρυσε στον αέρα (βίντεο)

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ μιλά για την πτώση του καναντέρ
SCREENSHOT

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Κάρυστο με το καναντέρ που έπεσε την ώρα που έδινε μάχη με τις φλόγες στην περιοχή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο χειριστές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά την ώρα που βρισκόταν «στον αέρα» και μιλούσε για τις συνθήκες της πτώσης, λύγισε με την ίδια να κάνει λόγο για μια «δύσκολη στιγμή». Μάλιστα όταν αναφέρθηκε στο επίμαχο πλάνο από την πτώση συγκινημένη δεν κατάφερε να συνεχίσει με την ίδια να ζητά συγγνώμη.  

«Συγκλονιστήκαμε. Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε. Ήταν μια στιγμή που με αυτοθυσία αυτά τα παλικάρια έπεφταν στην πλαγιά, έπεφταν χαμηλά για να κάνουν τις ρίψεις. Ήταν αξιοθαύμαστο» είπε μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν είμασταν ακόμα στον αέρα. Ο Γιώργος κατέγραφε γιατί θαυμάζαμε την προσπάθειά τους, κατέγραφε το πλάνο αυτό, το οποίο… ήταν και το τραγικό με την μοιραία κατάληξη» πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή η δημοσιογράφος.

Σημειώνεται ότι όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας οι δύο πιλότοι του μοιραίου καναντέρ, εντοπίστηκαν νεκροί. Πρόκειται για τον σμηναγό (Ι) Χρήστο Μουλά 34 ετών και τον συγκυβερνήτη ανθυποσμηναγό (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών.

Το αεροσκάφος την ώρα που επιχειρούσε, έχασε ένα κομμάτι από το δεξί του φτερό και έπεσε σε χαράδρα. Αμέσως μετά σημειώθηκε έκρηξη και η περιοχή γέμισε από πυκνό μαύρο καπνό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL