Live τώρα    
Θεσσαλονίκη / Στη φυλακή 55χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά επί 5 χρόνια την ανήλικη κόρη φίλων του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Στη φυλακή 55χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά επί 5 χρόνια την ανήλικη κόρη φίλων του

Κακοποίηση
Freepic.com

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι επί πέντε χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη των οικογενειακών του φίλων. Μετά την απολογία του, στην 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Υπενθυμίζεται, ότι το θύμα μίλησε για τις απάνθρωπες πρακτικές που πέρασε, μετά από 10 χρόνια, όταν και απευθύνθηκε στις αρχές, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του 55χρονου κατηγορούμενου.

Με βάση την καταγγελία της, οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα 2005-2010, όταν η ίδια πήγαινε στο δημοτικό. Ο κατηγορούμενος υπήρξε οικογενειακός φίλος των γονιών της και φιλοξενείτο συχνά στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διώκεται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0