Το δρόμο για τις φυλακές πήρε 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι επί πέντε χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη των οικογενειακών του φίλων. Μετά την απολογία του, στην 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
Υπενθυμίζεται, ότι το θύμα μίλησε για τις απάνθρωπες πρακτικές που πέρασε, μετά από 10 χρόνια, όταν και απευθύνθηκε στις αρχές, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του 55χρονου κατηγορούμενου.
Με βάση την καταγγελία της, οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα 2005-2010, όταν η ίδια πήγαινε στο δημοτικό. Ο κατηγορούμενος υπήρξε οικογενειακός φίλος των γονιών της και φιλοξενείτο συχνά στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διώκεται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.