Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Δολοφονία Άλκη Καμπανού / «Όχι άλλη ατιμωρησία» - Το σχόλιο των γονιών για την εισαγγελική πρόταση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονία Άλκη Καμπανού / «Όχι άλλη ατιμωρησία» - Το σχόλιο των γονιών για την εισαγγελική πρόταση

Μνημείο για τον Άλκη Καμπανό
(INTIME NEWS/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ)

Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων στην δίκη για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ζήτησε η εισαγγελέας.

Στην συγκινησιακά φορτισμένη αίθουσα του δικαστηρίου βρέθηκαν οι γονείς του 19χρονου θύματος οπαδικής βίας, όπου άκουσαν την συγκλονιστική αγόρευση της κ Κλιάμπα, αλλά και την εισαγγελική πρόταση.

Η πολύωρη αγόρευση της εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Κυριακή Κλιάμπα, ήταν καταιγιστική για κάθε έναν από τους 12 κατηγορούμενους. Η ίδια, μελέτησε και μίλησε διεξοδικά για την περίπτωση όλων, με τα λόγια της να τους «καίνε», ενώ οι γονείς του Άλκη Καμπανού δηλώνουν ευχαριστημένοι. Μάλιστα, εξερχόμενοι από το δικαστήριο η μητέρα και ο πατέρας του 19χρονου, παραχώρησαν σε δηλώσεις.

«Κατ’ αρχάς η δικαίωση θα έρθει μετά το δικαστήριο», ξεκαθάρισε ο πατέρας του Άλκη. «Η εισαγγελέας ήταν καταιγιστική, συγκλονιστική, άψογη και έκανε το καθήκον της, το λειτούργημά της», δήλωσε ο ίδιος για να συνεχίσει: «Αυτό θέλω να πω και να την ευχαριστήσω».

Από την άλλη, η μητέρα του 19χρονου που δολοφονήθηκε με οπαδικά κίνητρα τον Φεβρουάριο του 2021, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ευτυχώς υπάρχουν φωτισμένοι εισαγγελείς και ίσως καταφέρουν να σταματήσουν την ατιμωρησία στην Ελλάδα».

«Όχι άλλη ατιμωρησία», κατέληξε η μητέρα του Άλκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL