Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.5°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
4 BF 30%
Χριστίνα Σούζη / Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο της μετεωρολόγου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χριστίνα Σούζη / Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο της μετεωρολόγου

Τροχαίο
screenshot

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνουν το τροχαίο ατύχημα, που είχε η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, έδειξε το Mega, δείχνοντας το αυτοκίνητο της γνωστής μετεωρολόγου να ανατρέπεται, με αποτέλεσμα να συρθεί για αρκετά μέτρα, μέχρι να φτάσει στο φανάρι της διασταύρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά στη δεξιά ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα. Στην αρχή του βίντεο τα δύο οχήματα συγκρούονται και αυτό που βρίσκεται η Χριστίνα Σούζη ανατρέπεται κι σέρνεται με τον ουρανό του αυτοκινήτου στο δρόμο.

Παράλληλα, το μαύρο τζιπ φρενάρει και σε βίντεο φαίνεται από άλλη γωνία το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

Μετά από λίγο η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ απεγκλωβίζεται αιμόφυρτη και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ευτυχώς η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό ζήτημα από την σφοδρή σύγκρουση.

Όπως ανέφερε η ίδια «στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα».

Επιπλέον η Χριστίνα Σούζη πρόσθεσε «πίστευα ότι βγήκα μόνη μου, απλά κάποιος μου έδωσε το χέρι του να βγω πιο εύκολα. Μου έδωσε το χέρι του για να βγω, αυτό το θυμάμαι, το θυμάμαι πολύ καλά».

Επισημαίνεται ότι στο σημείο του ατυχήματος έτυχε να βρίσκεται και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βγήκε αμέσως από το δικό του όχημα για να βοηθήσει.

Όπως δήλωσε ο ίδιος «σταμάτησα κι εγώ, χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Έπρεπε να απεγκλωβίσουμε τα άτομα που ήταν μέσα ή το άτομο. Πήγα, είδα μία κυρία μέσα στα αίματα, η οποία προσπαθούσε να μαζέψει τα αίματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω, της λέω «μη φοβάστε, είστε εντάξει, θα σας βγάλω».

Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε «την βγάλαμε, την πήρα, την έβαλα στο πεζοδρόμιο, προσπάθησα να την ηρεμήσω, Ήταν ήρεμη. Ήρθαν τα μέσα για να την πάρουν, την πήραν μετά από μισή ώρα περίπου και την πήγαν στο νοσοκομείο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL