Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
Δίκη ντράμερ / Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τις δύο καταγγελίες προτείνει η εισαγγελέας 
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δίκη ντράμερ / Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τις δύο καταγγελίες προτείνει η εισαγγελέας 

Ντράμερ

Την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του ντράμερ, παλαιότερα μέλους των Πυξ Λαξ, για δυο από τις τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας το χρονικό διάστημα 2007-2015  για τις οποίες κάθεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Για τις υπόλοιπες δύο, η  εισαγγελική λειτουργός ζήτησε την ενοχή του 70χρονου μουσικού για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων. Ωστόσο οι αξιόποινες αυτές πράξεις είναι πλημμελήματα και δεν μπορούν να τιμωρηθούν καθώς έχει συμπληρωθεί ο χρόνος της παραγραφής.

«Μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να έχουν συμβεί ακριβώς όπως εξιστορήθηκαν από τα παιδιά, όμως σε αντικειμενικά νομικά πλαίσια θεωρώ ότι δεν υπάρχει πλήρης απόδειξη για όλες τις κατηγορίες» ανέφερε μεταξύ άλλων στην αγόρευσή της. «Δεν υπάρχει πολλές φορές λογική αληθοφάνεια σε αυτά που λένε. Ίσως να πρόκειται και για ψευδείς αναμνήσεις…» είπε.

Η εισαγγελέας μίλησε και για τους γονείς των κοριτσιών: «Οι γονείς με ξεπέρασαν, καθώς ενώ βίωναν καταστάσεις σε ενεστώτα χρόνο το άφησαν να περάσει τότε έτσι, αφήνοντας ένα εν δυνάμει κατά τη κρίση τους παιδόφιλο να γίνει ο κίνδυνος για άλλα παιδιά. Αποδυνάμωσαν την αποδεικτική διαδικασία της παρούσας δίκης. Μου αφήνουν κενό. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι κάθονται σε ένα καφενείο και βλέπουν κάποιον με ένα παιδί σε μια αιώρα και δεν κάνουν τίποτα».

Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί αφού δικαστές και ένορκοι ακούσουν τις αγορεύσεις των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος ντράμερ έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 5 ετών χωρίς αναστολή για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού πριν δέκα χρόνια περίπου στον Ωρωπό.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL