Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.5°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.4°C19.4°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.6°C
0 BF 71%
ΟΛΜΕ / Στη Δικαιοσύνη κατά Ψαριανού για τις χυδαιότητες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΟΛΜΕ / Στη Δικαιοσύνη κατά Ψαριανού για τις χυδαιότητες

Γρηγόρης Ψαριανός
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Αποφασισμένη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του Γρηγόρη Ψαριανού για το νέο εμετικό παραλήρημά του σε βάρος των εκπαιδευτικών, με αφορμή το διήμερο φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων, δηλώνει η ΟΛΜΕ.

«Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή. Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης. Υπενθυμίζει δε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μέχρι πρότινος μετακλητός της ΝΔ εκφράζει το μένος του εναντίον τους.

«Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της» καταλήγει η ΟΛΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Γρ. Ψαριανός εξαπέλυσε χυδαία επίθεση εναντίον των εκπαιδευτικών αποκαλώντας τους «μεγάλα καθάρματα», «σκουλίκια», «αλήτες» και «αρχιμαφιόζους» που πρέπει να «πάνε σπίτι τους», ισχυριζόμενος ότι οι καθηγητές που βίωσαν τρομερό άγχος μέχρι να ολοκληρωθούν οι ενδοσχολικές εξετάσεις των μαθητών της Γ' Λυκείου «χάρηκαν» που έπεσε η Τράπεζα Θεμάτων.

«Η αλαζονεία πλέον ξεχειλίζει στη Νέα Δημοκρατία. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς. Ο πιο διάσημος μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γρηγόρης Ψαριανός, σήμερα (σ.σ. χθες) επιτέθηκε με άθλιο τρόπο στους καθηγητές των παιδιών που υφίστανται την ταλαιπωρία της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων» σχολίασε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Κάλεσε δε Κυρ. Μητσοτάκη και Α. Σκέρτσο να απαντήσουν, εάν συμφωνούν με τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις  εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις. 

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή.

Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. 

Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL