Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σκόνη
19 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομίχλη
14 °C
12.1°C16.6°C
1 BF 92%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.7°C
3 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
18.3°C19.3°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
13 °C
12.9°C14.1°C
0 BF 100%
Βόλος / Πίτμπουλ κατασπαράζει γάτα σε παιδική χαρά με ανοχή της ιδιοκτήτριας (Σκληρό βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βόλος / Πίτμπουλ κατασπαράζει γάτα σε παιδική χαρά με ανοχή της ιδιοκτήτριας (Σκληρό βίντεο)

photo/freepik

Το βίντεο είναι πολύ σκληρό, καθώς καταγράφει ένα πίτμπουλ να κατασπραράζει ένα αδέσποτο γατάκι μέσα σε παιδική χαρά του Βόλου. Το άκρως σοκαριστικό είναι ότι το πίτμπουλ φέρει λουρί και η κηδεμόνας του το κρατάει την ώρα που κάνει κομμάτια το αδέσποτο γατάκι.

https://youtu.be/9BtJP5i8wZQ


Όπως αναφέρει το GRTimes, το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια μια φιλόζωης γυναίκας η οποία τάιζε το γατάκι καθημερινά και κάποια στιγμή κατάφερε να το ελευθερώσει από τα δόντια του πίτμπουλ.

H γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, το οποίο συνέλλεξε το βιντεοληπτικό υλικό. Πολίτες καταγγέλλουν ότι ή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό.

«Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη κυρία αντιμετωπίζει αυτή τη φρικαλεότητα ως παιχνίδι. Διότι φέρεται να το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν. Για άγνωστο λόγο, βάζει το σκυλί να πνίγει και να κατασπαράσσει γατάκια. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια ακριβώς ευχαρίστηση απολαμβάνει μέσα από μια τέτοια αποτρόπαια πράξη, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να της αφαιρεθεί η άδεια να έχει κατοικίδιο, καθώς είναι επικίνδυνη», τόνιζαν μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της καταγγέλλουσας, θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες, ενώ η πελάτισσά του αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, βάσει του ν. 4039/2012 για την προστασία των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL