Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Ellinika Hoaxes / Άθλια παραποίηση του δημοσιεύματος του avgi.gr για τον Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ellinika Hoaxes / Άθλια παραποίηση του δημοσιεύματος του avgi.gr για τον Μητσοτάκη

Νίκος Χατζηνικολάου και Κυριάκος Μητσοτάκης
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

«Βρώμικα» παιχνίδια από τα Ellinika Hoaxes τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές καθώς όχι μόνο υψώνουν ασπίδα προστασίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την χυδαία δήλωση σε βάρος των συγγενών των νεκρών στα Τέμπη, αλλά εν πλήρη γνώση τους παραποιούν το δημοσίευμα του avgi.gr που ανέδειξε το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, τα Ellinika Hoaxes, έκαναν θέμα με τίτλο «Μονταρισμένο βίντεο – Παραπλανητική η παρουσίαση της απάντησης του Πρωθυπουργού για τα Τέμπη», έχοντας ως φωτογραφία screenshot του δημοσιεύματος του avgi.gr και βάζοντας σφραγίδα «τροποποιημένο βίντεο».

Μεταξύ άλλων, φέρνουν ως παράδειγμα το avgi.gr και γράφουν ότι «διαμοιράζεται τις τελευταίες ώρες στον ηλεκτρονικό τύπο η "είδηση" ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τους συγγενείς των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών για "εργαλειοποίηση του ζητήματος", με αφορμή ερώτημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Στα εξεταζόμενα δημοσιεύματα συμπεριλαμβάνεται απόσπασμα από την επίμαχη συνέντευξη, το οποίο κυκλοφόρησε από λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων. Ωστόσο, το εν λόγω βίντεο έχει υποστεί περικοπή και συρραφή με αποτέλεσμα η απάντηση του κ. Μητσοτάκη να τίθεται εκτός πλαισίου αναφοράς».

Πρόκειται για πρωτοφανή αθλιότητα από τα Ellinika Hoaxes καθώς το avgi.gr όχι μόνο δημοσίευσε ολόκληρο το επίμαχο απόσπασμα, αλλά πήρε το βίντεο από το ίδιο το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook. Το βίντεο ξεκινάει από την ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου (16ο λεπτό και 23ο δευτερόλεπτο) σχετικά με τα Τέμπη και δεν «έχει υποστεί περικοπή και συρραφή» όπως υποστηρίζει η μονταζιέρα των Ελληνικών Hoaxes. Μάλιστα οι χωροφύλακες του διαδικτύου στη συνέχεια του δημοσιεύματος παραθέτουν «ολόκληρο το απόσπασμα», δηλαδή το βίντεο που είχε από την πρώτη στιγμή το avgi.gr. Απαιτούμε άμεση επανόρθωση από τα Ellinika Hoaxes. Ο αυτοεξευτελισμός είναι δικαίωμά τους ωστόσο ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τέτοια παιχνίδια σε βάρος της ΑΥΓΗΣ και του avgi.gr.

Δημοσίευμα από τα Ellinika Hoaxes

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL