Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C15.5°C
1 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
1 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C13.2°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 71%
ΟΣΕ / «Τυφλά» δρομολόγια μέχρι την Ειδομένη (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΟΣΕ / «Τυφλά» δρομολόγια μέχρι την Ειδομένη (βίντεο)

Τρένο - κλαδιά
facebook.com

Σειρά από λάθη και εγκληματικές παραλείψεις συνεχίζουν να υφίστανται στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, σχεδόν τρεις μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενηδούνιας, σε νέα του ανάρτηση αναδημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν πόσο προβληματικές παραμένουν η διαχείριση της υποδομής και η συντήρηση και λειτουργία των σιδηρογραμμικών γραμμών.

Οι μηχανοδηγοί είναι καθημερινά αντιμέτωποι με τις παραμελημένες γραμμές και τις αμαξοστοιχίες που είναι καλυμμένες με κλαδιά και φύλλα με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους οδηγούς να είναι κακή.

Μάλιστα βίντεο της ανάρτησης αποκαλύπτει πόσο δύσκολη είναι η δουλειά τους και σε τι αντίξοες συνθήκες οδηγούν τις αμαξοστοιχίες.

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενηδούνιας γράφει καυστικά για το δρομολόγιο της Ειδομένης. «Ειδομενη χτες. «Ο δρόμος του μεταξιού». Αφιερωμένο στον «φίλο» που μου έστειλε χτες  sms  μετά από 5 χρονια(λες και έχουμε κάτι να φοβηθούμε). Μέχρι τέλους αγώνας για δικαιοσύνη & ασφάλεια σε μεταφορές και εργασία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL