Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Κρήτη - Βιασμός 11χρονου / Απολογείται σήμερα ο 66χρονος λυράρης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρήτη - Βιασμός 11χρονου / Απολογείται σήμερα ο 66χρονος λυράρης

Λυράρης Κρήτη
(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του, αναμένεται να βρεθεί σήμερα Παρασκευή (31/03) στις 12:00 ο 66χρονος λυράρης από την Κρήτη, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 16χρονο αγόρι, το οποίο προσέγγισε από την ηλικία των 11 ετών.

Οι έρευνες των αρχών, εξετάζουν τα ψηφιακά ίχνη και τις συνομιλίες, ενώ διερευνάται το ενδεχόμενο άτομα ανδρικού φύλου να υποδύονταν γυναίκες, σε πλατφόρμες διαδικτυακών γνωριμιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το neakriti.gr υπάρχουν κάποιες πρώτες αναφορές που κάνουν λόγο - αρκεί, προφανώς, αυτό να επιβεβαιωθεί από τις έρευνες - ότι θεωρείται πιθανό ακόμη κι ο κατηγορούμενος λυράρης να συμμετείχε σε τέτοιους διαλόγους υποδυόμενος γυναικείο πρόσωπο. Διερευνάται, δηλαδή, εάν λάμβαναν χώρα τέτοιου είδους παρελκυστικά τεχνάσματα, καθώς και ο βαθμός που αυτό συνέβαινε.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση τουλάχιστον τριών ατόμων, για τα οποία εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήρθαν σε επαφή με τον ανήλικο. Σύμφωνα πάντως με την “ΚΡΗΤΗ TV”, το παιδί έχει δηλώσει στους αστυνομικούς πως όλα τα άτομα που είχαν επικοινωνήσει μαζί του γνώριζαν ότι συνομιλούν με ανήλικο. Εξάλλου, συνεχίζονται οι έρευνες για τα 29 προφίλ-λογαριασμούς που φέρονται να επισκέφτηκαν ή να επικοινώνησαν με τον ανήλικο.

Σύμφωνα πάντα με τα τοπικά μέσα, ο ανήλικος έχει καταθέσει ότι ο άνθρωπος που τον κακοποιούσε είναι το ίδιο άτομο με αυτό που χρησιμοποιούσε το κινητό του παιδιού, προκειμένου να διοχετεύσει άσεμνες φωτογραφίες σε σελίδες γνωριμιών.

Εξάλλου, ο ανήλικος φέρεται να έχει εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι ο 66χρονος κατηγορούμενος έστηνε καρτέρι σε συγκεκριμένα σημεία κοντά στο σπίτι του, περιμένοντας το παιδί να περάσει από εκεί. Ο 66χρονος φέρεται να του αποσπούσε το κινητό και να του το επέστρεφε αφού ο μικρός σχολούσε από τα μαθήματά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL