Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.3°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.8°C14.6°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
16.0°C16.0°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C19.1°C
3 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.6°C15.7°C
2 BF 69%
Βιασμός 14χρονης - Νέα Σμύρνη / Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 14χρονης - Νέα Σμύρνη / Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους

Οι κατηγορούμενοι συνοδεία αστυνομικών με πολιτικά έξω από το δικαστήριο
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην 31η ανακρίτρια, οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση μαστροπείας σε βάρος του 14χρονου κοριτσιού που διέμενε σε δομή στη Νέα Σμύρνη. 

Ειδικότερα προφυλακίστηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 29χρονος - βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, καθώς και ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος είχε προχωρήσει σε καταγγελίες για τις συνθήκες της δομής και εν συνεχεία είχε αναιρέσει τα καταγγελλόμενα του.

Ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο τρίτος συλληφθέντας. 

Ο 29χρονος και ο 25χρονος προφυλακίστηκαν για τις κατηγορίες της μαστροπείας και παιδικής πορνογραφίας. Οι ίδιοι αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται και φέρονται, να υποστήριξαν ότι δεν είχαν σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη.

Για τον 24χρονο, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν βρέθηκε ποτέ σε συνάντηση με το παιδί, φαίνεται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η ίδια η 14χρονη σε κατάθεση της να τον έχει βγάλει εκτός εγκληματικής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης η 14χρονη γνώρισε αρχικά τον 29χρονο ο οποίος είναι πατέρας ανήλικων παιδιών και ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε την εκπόρνευσή της.  Οι άλλοι δύο άντρες που πέρασαν σήμερα (24/3) το κατώφλι της ανακρίτριας φέρονται να βρέθηκαν με το παιδί σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Εκεί έγινε καταγραφή σε βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού, υλικό που φέρεται να έχει εντοπιστεί στο κινητό ενός εκ αυτών.

Το κορίτσι φαίνεται να έφευγε και να επέστρεφε στην δομή που την φιλοξενούσε, με αναφορές για τουλάχιστον 50 τέτοια περιστατικά και τις εκτιμήσεις των αρχών να αναφέρουν ότι ενδέχεται κάθε απουσία της ανήλικης από την δομή να σηματοδοτεί «ένα ραντεβού κακοποίησης της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL