Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.2°C18.5°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.8°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
2 BF 67%
Νίκος Μουτσινάς / «Κεραυνοί» για τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Θεοδωράκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νίκος Μουτσινάς / «Κεραυνοί» για τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Θεοδωράκη

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει τη συνέντευξη Μητσοτάκη
screenshot/glomex

Τα καυστικά σχόλια του Νίκου Μουτσινά προκάλεσε η υποκριτική στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη χθεσινή συνέντευξη του στον Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά και συνολικά της κυβέρνησης αναφορικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γνωστός παρουσιαστής της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, δείχνοντας κομμάτια της συνέντευξης Μητσοτάκη σχολίασε αρχικά λέγοντας ότι «εγώ θα του πρότεινα (σ.σ. του πρωθυπουργού) να βγαίνει πιο συχνά. Ναι, καταλαβαίνεις ότι είναι άνθρωπος. Δεν ξέρω τι είδος. Κάπως μιλάει».

Στη συνέχεια, ο Ν. Μουτσινάς σχολίασε τη φράση του πρωθυπουργού με την οποία ζήτησε από κοπέλα που ήταν στο τρένο στα Τέμπη «να βάλει πλάτη». Σημειώνεται ότι η κοπέλα ρώτησε τον Κ. Μητσοτάκη τι θα της απαντούσε, εάν του έλεγε ότι πλέον θέλει να αλλάξει χώρα. Ο Κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων απάντησε ότι θα της ζητούσε «να βάλει πλάτη».

«Σε σχέση με το να βάλει πλάτη δεν κατάλαβα τι εννοεί. Δεν ξέρω τι σημαίνει. Μα να μη φύγει από τη χώρα, γιατί; Θα μείνουμε επειδή είμαστε από την Ελλάδα; Μα την έχουμε φτιάξει τη χώρα με έναν τρόπο που θες να φύγεις. Παλιά φεύγανε πιο πολύ», σχολίασε ο Ν. Μουτσινάς προσθέτοντας ότι «θεωρώ λίγο άτοπο το να "βάλεις πλάτη". Δεν μπορεί να βάλει κάποιος πλάτη με τη ζωή του. Μιλάνε σύμφωνα με το συγκεκριμένο. Δεν έχεις πια πλάτη από τα βάρη. Έχει γίνει κουβάρι. Βάλε πλάτη δηλαδή μπες στο τρένο “μην είσαι χαζή”. Μπορεί να είναι η κακιά η στιγμή μπορεί να μην είναι. Δηλαδή δεν πειράζει ας μπείτε στα τρένα όλοι», συνέχισε ο τηλεπαρουσιαστής.

Επιπλέον, ο Ν. Μουτσινάς αναφορικά με τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ, αφού έμαθε για το δυστύχημα στα Τέμπη του ευχήθηκε ειρωνικά «κουράγιο», ενώ σχολίασε αρνητικά και το γεγονός ότι ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι δεν σκέφτηκε να παραιτηθεί ούτε μία στιγμή, μετά το δυστύχημα.

Συνεχίζοντας σε άκρως ειρωνικό ύφος, ο τηλεπαρουσιαστής δεν άφησε ασχολίαστη την παραίτηση Καραμανλή σημειώνοντας ότι δήθεν «τον τιμά», ενώ έκανε λόγο σε σοβαρό ύφος για το «αυτονόητη» κίνηση.

Παράλληλα, αναλύοντας τις απαντήσεις του πρωθυπουργού σχετικά με το πώς ένιωσε όταν έμαθε για την τραγωδία και πώς βίωσε την επίσκεψή του στο σημείο του δυστυχήματος, ο Ν. Μουτσινάς σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός «έκανε περιγραφή για να χτυπήσει το συναίσθημα. Μας δήλωσε το πόσο δύσκολα βίωσε το δυστύχημα, αλλά δεν μας νοιάζει».

«Δεν έχει δώσει απαντήσεις για το δυστύχημα» τόνισε ο Ν. Μουτσινάς αναφερόμενος στον πρωθυπουργό και πρόσθεσε ότι όσες απαντήσεις έχει δώσει ανατράπηκαν. Έγιναν «πάνω κάτω», σημείωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην τηλεδιοίκηση για την οποία η κυβέρνηση άλλα λέει τη μία ημέρα και άλλα την άλλη, προκειμένου να προκαλέσει σύγχυση και να απεμπολήσει τις ευθύνες και την ανεπάρκειά της.

«Δεν κατάλαβα τον λόγο που έδωσε τη συνέντευξη. Δεν μας είπε. Για ποιο λόγο;» σημείωσε καταληκτικά ο Νίκος Μουτσινάς αναδεικνύοντας πλήρως την προσπάθεια «ξεπλύματος» των ευθυνών της κυβέρνησής του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL