Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
19.1°C21.9°C
1 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
19 °C
16.6°C20.5°C
2 BF 80%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
19.9°C23.2°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
20.8°C26.6°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.9°C18.5°C
2 BF 88%
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη / Πόντος - πόντος η επιχείρηση στο 2ο βαγόνι - «Υπάρχουν πολλοί εκεί, σε κακή κατάσταση»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη / Πόντος - πόντος η επιχείρηση στο 2ο βαγόνι - «Υπάρχουν πολλοί εκεί, σε κακή κατάσταση»

Συντρίμια Τέμπη
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Ένα από τα μεγαλύτερα δράματα της τραγωδίας στα Τέμπη φαίνεται ότι γράφτηκε στα όρια του δεύτερου βαγονιού που βρισκόταν το εστιατόριο, με το βαγόνι της δεύτερης θέσης.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ περιέγραψε ότι οι έρευνες των πυροσβεστών έχουν εστιάσει στο συγκεκριμένο σημείο τονίζοντας ότι πρόκειται για μια «πολύ δύσκολη επιχείρηση». «Βλέπουμε ότι εκεί υπάρχουν άτομα. Δυστυχώς είναι σε πολύ κακή κατάσταση τα σώματα λόγω της σύγκρουσης και της σύνθλιψης. Έχουμε τοποθετήσει δύο σορούς σε σάκους και γίνεται επιχείρηση ανάσυρσής τους. Εκεί βρίσκονται πολλοί άνθρωποι» ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γιάννης Αρτοποιός σημείωσε πως η έρευνα στα συντρίμμια γίνεται «πόντο πόντο», για να παραδώσουμε όλους τους ανθρώπους στους συγγενείς τους.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής δεν μπορούσε να απαντήσει με ακρίβεια στην ερώτηση αν η πυροσβεστική γνωρίζει πόσα άτομα βρίσκονται εκεί.

«Δεν είναι δυνατόν να πούμε πόσοι ήταν στο σημείο. Όσο πιο διακριτικά γίνεται θα σας πω, πως είναι μια δύσκολη επιχείρηση που θα έχει συνέχεια» επανέλαβε.

«Είναι άτομα που βρέθηκαν σε ένα σημείο και λόγω της σύγκρουσης όλο το φορτίο πέρασε πάνω από το σώμα τους» και πρόσθεσε πως «για κάποιο λόγο, άγνωστο ακόμα, παρουσιάστηκε πολύ μεγάλο πυροθερμικό φορτίο και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε εκεί. Θα έχουμε νέα δεδομένα» κατέληξε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL