Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.7°C23.0°C
2 BF 74%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.7°C21.1°C
3 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.5°C25.9°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.8°C25.4°C
1 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
19.1°C19.1°C
0 BF 84%
Βιασμός 12χρονης- Κολωνός / Στην ανακρίτρια οι 5 συλληφθέντες- Αναμένονται νέα εντάλματα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 12χρονης- Κολωνός / Στην ανακρίτρια οι 5 συλληφθέντες- Αναμένονται νέα εντάλματα

Κολωνός
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Στην ανακρίτρια με βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα οι 5 νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση παιδοβιασμού και έκδοσης σε παιδοβιαστές της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι πέντε συλληφθέντες είναι ηλικίας από 23-65 ετών και ανάμεσά τους ένας δερματολόγος, πατέρας πέντε παιδιών, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε τουλάχιστον δύο φορές σε βάρος της 12χρονης έναντι αμοιβής.

Την ίδια ώρα αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης καθώς η 12χρονη  στην έκτη κατάθεσή της έδωσε στοιχεία για ακόμα έντεκα άτομα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάθεσή της ήταν αναλυτική καθώς έδωσε ονοματεπώνυμα αλλά και λεπτομέρειες της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και οικογενειακής κατάστασης των εμπλεκομένων.

Επισημαίνεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, με δηλώσεις του χθες Πέμπτη (17/2), για μια ακόμα φορά επέκρινε την εξαιρετικά αργή διαδικασίας διερεύνησης της υπόθεσης και το γεγονός ότι το κορίτσι υποβάλλεται συνεχώς στη βάσανο της κατάθεσης, χαρακτηρίζοντας πρωτόγνωρη αυτή τη διαδικασία.

«Υπάρχει λίστα με 213 άτομα. Δεν λέω ότι και οι 213 έχουν βιάσει το παιδί, ότι έχουν προβεί σε γεννετήσιες πράξεις. Αλλά αν μη τι άλλο θα πρέπει να αναγνωριστούν από το παιδί», κάτι που δεν έχει γίνει, επεσήμανε.  

Παράλληλα σημείωσε ότι αυτές οι διαδικασίες θα μπορούσαν να γίνουν με 2 καταθέσεις του παιδιού. «Οι 6 καταθέσεις, είναι πρωτόγνωρο, να καλείται τόσες φορές για αναγνώριση... έχει πάει 6 φορές στη ΓΑΔΑ... σε ένα δωμάτιο που δεν είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με το νόμο... όπως θα έπρεπε για να γίνει αυτή η διαδικασία με ένα παιδάκι».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL