Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Αιτωλοακαρνανία / Αδιανόητες εικόνες - Μαθητές πέρασαν αιωρούμενοι από συρμάτινη γέφυρα τον ορμητικό Εύηνο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αιτωλοακαρνανία / Αδιανόητες εικόνες - Μαθητές πέρασαν αιωρούμενοι από συρμάτινη γέφυρα τον ορμητικό Εύηνο

Μαθητές σε γέφυρα
screenshot

Αιωρούμενη γέφυρα, πάνω από τα ορμητικά νερά του ποταμού Εύηνου, αναγκάστηκαν να περάσουν μαθητές από την Αιτωλοακαρνανία για να επιστρέψουν από το σχολείο τους.

Οι μαθητές από τα χωριά Φαμήλα και Στράνωμα Ναυπακτίας, μπορεί να πήγαν κανονικά στο σχολείο τους το πρωί της Πέμπτης (26/1), ωστόσο στον γυρισμό, εξαιτίας μεγάλης κατολίσθησης στην επαρχιακή οδό Λουτρών Στάχτης – Θέρμου, αναγκάστηκαν να περάσουν από αυτό το επικίνδυνο σημείο.

Έτσι, διέσχισαν 70 μέτρα αιωρούμενης συρμάτινης γέφυρας πάνω από τα θολά, φουσκωμένα και ορμητικά νερά του ποταμού Ευήνου.

Ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, υποστήριξε μιλώντας στο OPEN ότι η περιφέρεια δεν ενημερώθηκε και υπήρχε και άλλη διαδρομή μέσω Ανάληψης και Χάνι Μπανιά, που θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει τα παιδιά για να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους.

«Αντί το μεσημέρι να ειδοποιηθούμε, ώστε να φιλοξενήσουμε τα παιδιά σε ξενοδοχείο ή να μεταβεί ο οδηγός μέσα από την επαρχιακή οδό γέφυρας Μπανιάρη-Γανίου, ώστε τα παιδιά να φτάσουν στα σπίτια τους πήγαν σε έναν βασικό δρόμο και μπήκαν μέσα στο κουβούκλιο, που περνάει πάνω από τον φουσκωμένο ποταμό, που είχε στάθμη νερού 10 μέτρα Από ό,τι με ενημέρωσαν συνεννοήθηκαν ο οδηγός και οι γονείς. Αυτό το αγνοούσε η περιφέρεια» είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL