Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
Ρόδος / Στο έλεος της κακοκαιρίας το νησί – Κύματα «κατάπιαν» παραλιακό δρόμο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρόδος / Στο έλεος της κακοκαιρίας το νησί – Κύματα «κατάπιαν» παραλιακό δρόμο

Ρόδος κακοκαιρία
(rodiaki.gr)

Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από χθες το βράδυ τη Ρόδο και συνολικά τα Δωδεκάνησα

Η καταρρακτώδης βροχή και κυρίως οι θυελλώδεις άνεμοι, που φτάνουν ακόμα και τα 10 μποφόρ, έχουν προκαλέσει πτώσεις δέντρων σε πολλά σημεία του νησιού, ενώ σημειώνονται διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας. Όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων έχουν ακυρωθεί.

Σύμφωνα με την rodiaki, είναι τέτοια η ένταση των κυμάτων, που κατάφεραν να σκάψουν μεγάλο τμήμα του παραλιακού δρόμου της περιοχής Αφάντου, καθιστώντας επικίνδυνη την διέλευση των οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο.

Ρόδος κακοκαιρία
(rodiaki.gr)

Παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, παραμένουν κλειστά για σήμερα με αποφάσεις που εξέδωσαν χθες το μεσημέρι οι δήμαρχοι όλων των νησιών.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου έχει δεχθεί μέχρι τώρα αρκετές κλήσεις για την απομάκρυνση κλαδιών και δέντρων. Από το βράδυ της Πέμπτης, αλλά και σήμερα Παρασκευή από νωρίς το πρωί, καταγράφονται επίσης, μικρής διάρκειας διακοπές του ρεύματος. Ειδικότερα σήμερα το πρωί στον Αρχάγγελο, οι διακοπές αυτές δημιούργησαν πρόβλημα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που ετοιμάζονταν να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά μαθήματα που είχαν προγραμματιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL