Live τώρα    
Κακοκαιρία / Επικίνδυνα φαινόμενα ενόψει και στη Μαγνησία – Μήνυμα 112
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία / Επικίνδυνα φαινόμενα ενόψει και στη Μαγνησία – Μήνυμα 112

βροχη - καταιγίδα
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/intimenews

Μήνυμα από το 112 έλαβαν γύρω στη 1 το μεσημέρι και οι κάτοικοι του Βόλου, το οποίο τους προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και στη Μαγνησία γενικότερα, ενώ υπάρχει σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στον Βόλο βρέχει συνεχώς από χθες το απόγευμα και συνεχίζεται η βροχόπτωση, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα. Μικρά προβλήματα στην κυκλοφορία υπάρχουν σε ορισμένα σημεία του επαρχιακού δικτύου.

Στο Πήλιο πέφτει πυκνό χιόνι, αλλά ο συνεχής αποχιονισμός του οδικού δικτύου και κυρίως στο άξονα Βόλου-Χανίων -Ζαγοράς διατηρεί τους δρόμους καθαρούς, ενώ παράλληλα μηχανήματα ρίχνουν και αλάτι για να μην παγώσει το οδόστρωμα.

Η χιονόπτωση συνεχίζεται στα Χάνια, όπου το ύψος του χιονιού έχει φθάσει σχεδόν τα 10 εκατοστά, ενώ στο χιονοδρομικό κέντρο στις Αγριόλευκες αγγίζει τα 25 εκατοστά. Η κακοκαιρία στην περιοχή συνεχίζεται και η χιονόπτωση έχει επεκταθεί και σε χαμηλότερα υψόμετρα και χιονίζει από την Πορταριά και πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0