Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Μοσχάτο-Απαγχονισμός / Στα χέρια των αρχών δύο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του 50χρονου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μοσχάτο-Απαγχονισμός / Στα χέρια των αρχών δύο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του 50χρονου

Μοσχάτο απαγχονισμός
(INTIME NEWS/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ)

Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι πίσω από την υπόθεση του απαγχονισμού 50χρονου ασφαλιστή και συμβούλου επενδύσεων στο Μοσχάτο, για την οποία έχει συλληφθεί μια 47χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ενώ αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι η γυναίκα θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, έρχονται στο φως νέα στοιχεία για το τι προηγήθηκε του εγκλήματος, ενώ οι αρχές έχουν στα χέρια τους και δύο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του θύματος

«Δεν μιλάμε για δολοφονία αλλά για αυτοκτονία» υποστήριξε στην ΕΡΤ η συνήγορος της 47χρονης, Κατερίνα Τσιώνα. «Η εντολέας μου προσπάθησε να αποτρέψει τον θάνατο που είχε προαποφασίσει ο 50χρονος» είπε, ξεδιπλώνοντας την υπερασπιστική γραμμή της εντολέως της.

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, υπάρχουν και δύο βίντεο μέσα από το διαμέρισμα που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 47χρονης. Όπως είπε «υπάρχει ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας για τα χρήματα  και υπάρχει και δεύτερο βίντεο από το δραματικό περιστατικό που εξελίχθηκε».

Η κ. Τσιώνα ανέφερε ότι τα βίντεο έχουν τραβηχτεί από την ίδια την 47χρονη και είναι ευρήματα που έχουν περιληφθεί στη δικογραφία. «Είχε προαποφασίσει ο θανών να προχωρήσει στην πράξη του» πρόσθεσε η συνήγορος της γυναίκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος είχε συγκεντρώσει μεγάλα χρηματικά ποσά από διάφορα άτομα προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες αμφιλεγόμενες επενδύσεις, όπως σε κρυπτονομίσματα ή σε πετρελαϊκά προϊόντα. Μεταξύ αυτών που του εμπιστεύτηκαν χρήματα φέρεται να ήταν η 47χρονη γυναίκα και τουλάχιστον δύο άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος, με το ποσό να αγγίζει τα 200.000 ευρώ.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η διαμάχη τους φαίνεται να ξεκίνησε όταν η γυναίκα άρχισε να ζητάει πίσω μέρος αυτών των χρημάτων που του είχε δώσει για να επενδύσει. Ο 50χρονος δήλωσε αδυναμία στο να μπορέσει να της τα καταβάλλει γεγονός που οδήγησε σε προστριβή. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο, όπως επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία, υπήρξε ένα περιστατικό βίας στο γραφείο που διατηρούσε ο 50χρονος στην περιοχή της Καλλιθέας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, διάφορα άτομα που του είχαν δώσει χρήματα, ανάμεσά τους και η 47χρονη γυναίκα με συγγενικά της πρόσωπα, πήγαν στο γραφείο του θύματος, αρχικά λογομάχησαν και κάποια στιγμή ο 50χρονος άρχισε να δέχεται χτυπήματα. Παρενέβη η αστυνομία, αλλά κανείς δεν υπέβαλε μήνυση ούτε ο 50χρονος που εμφανώς είχε υποστεί ξυλοδαρμό, ούτε τα άτομα που δήλωναν εξαπατημένοι από εκείνον

Την ίδια ώρα, φέρεται να υπάρχει άλλη μήνυση εναντίον του σε αστυνομικό τμήμα της βορειοανατολικής Αττικής για χρήματα που του είχαν δοθεί για επενδύσεις και δεν επιστράφηκαν ποτέ.

Τέλος, πολλά είναι τα ερωτήματα για το πού βρίσκονται τα χρήματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 47χρονη ισχυρίστηκε πως ο 50χρονος της είπε ότι η αλλοδαπή σύζυγός του, αφού του πήρε τα χρήματα, εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του θύματος αναζητείται αλλά δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, ενώ αν πράγματι είχε αποσπάσει χρήματα τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς θα φανεί τις επόμενες ημέρες εφόσον δοθεί άδεια για άρση του τραπεζικού απορρήτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL