Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.3°C
4 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C18.8°C
6 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
2 BF 59%
Μοσχάτο-Απαγχονισμός / «Σε λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή» - Τι υποστήριξε η 47χρονη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μοσχάτο-Απαγχονισμός / «Σε λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή» - Τι υποστήριξε η 47χρονη

Διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Μοσχάτο
INTIME/ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΜΣΗΣ

«Σε λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή», φέρεται να υποστήριξε ότι βρέθηκε η 47χρονη, καταθέτοντας στον ανακριτή, αναφορικά με την υπόθεση απαγχονισμού ενός 50χρονου στο Μοσχάτο. Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 47χρονη όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πέρασε από το λαιμό του 50χρονου επενδυτικού συμβούλου ένα κορδόνι, με το οποίο αρχικά αποπειράθηκε να τον πνίξει. Το θύμα αρχικά ξέφυγε, κι αφού της είπε, σύμφωνα με την κατηγορούμενη, ότι δεν βρισκόταν καλή ψυχολογική κατάσταση. Στη συνέχεια ο 50χρονος της είπε ότι θα αυτοκτονήσει.

Ο λογιστής, ήταν τόσο καταρρακωμένος ψυχολογικά, ο οποίος σύμφωνα με την απολογία της 47χρονης, έφτασε στο σημείο να ανέβει σε καρέκλα και να περάσει μια ζώνη γύρω από το λαιμό του, την οποία στη συνέχεια έδεσε στο μονόζυγο.

Τότε, με βάση την κατάθεση της 47χρονης, η ίδια έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα ο επενδυτικός σύμβουλος να κρεμαστεί και να χάσει τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι η 47χρονη φέρεται να είχε πάει στο σπίτι του 50χρονου επενδυτικού συμβούλου στο Μοσχάτο, προκειμένου να του ζητήσει να της επιστρέψει χρήματα που είχε δώσει για να τα επενδύσει. Ωστόσο μετά τις απαντήσεις που έλαβε, ξεκίνησε λογομαχία μεταξύ των δύο η οποία τελικά κατέληξε στον  απαγχονισμού του 50χρονου.

Η γυναίκα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι το περασμένο Σάββατο, στο μαγαζί του 50χρονου στην Καλλιθέα, πήγαν άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν και τον ξυλοκόπησαν.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο, στο οποίο φαίνεται η κατηγορούμενη λίγα λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι ου 50χρονου να ρωτά σε επιχείρηση στην περιοχή του Μοσχάτου που βρίσκεται η οδός όπου έμενε το θύμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL