Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Μοσχάτο-Απαγχονισμός / Τα αναπάντητα ερωτήματα πίσω από το έγκλημα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μοσχάτο-Απαγχονισμός / Τα αναπάντητα ερωτήματα πίσω από το έγκλημα

Πολυκατοικία στο Μοσχάτο
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες του εγκλήματος στο Μοσχάτο, με θύμα έναν 50χρονο, καθώς η 47χρονη η οποία βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των αρχών, δεν έπεισε τους αστυνομικούς με όσα ισχυρίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης, βρέθηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο ένας 50χρονος λογιστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, η αστυνομία συνέλαβε μία 47χρονη που βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τον 50χρονο, η οποία αν και αρχικά υποστήριξε ότι ο άνδρας κρεμάστηκε, στη συνέχεια ομολόγησε ότι έσπρωξε την καρέκλα που βρισκόταν κάτω από τα πόδια του ενώ ο ίδιος είχε περάσει τη θηλιά γύρω από το λαιμό του.

Η γυναίκα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές αφού πρώτα ομολόγησε πως αρχικά αποπειράθηκε να πνίξει τον άνδρα, με ένα κορδόνι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η ίδια ισχυρίσθηκε δε, ότι ο 50χρονος μετά τον καβγά τους, βρισκόμενος σε απόγνωση επιχείρησε να κρεμαστεί από ένα μονόζυγο. Τότε η 47χρονη, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Σημειώνεται ότι η 47χρονη φέρεται να μετέβη στο σπίτι του 50χρονου επειδή ο τελευταίος της χρωστούσε χρήματα. Μάλιστα οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο το οποίο δείχνει την 47χρονη λίγα λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι του θύματος.

Η ίδια φαίνεται να ρωτά σε επιχείρηση της περιοχής που βρίσκεται η διεύθυνσης του σπιτιού του λογιστής.

Ωστόσο, τα ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του 50χρονου παραμένουν. Βασικότερο κενό στο αφήγημα της 47χρονης παραμένει το γιατί ο άνδρας δεν αντιστάθηκε και αρχικά ανέβηκε στην καρέκλα και στη συνέχεια πέρασε τη θηλιά γύρω από το λαιμό του.

Το απόγευμα η 47χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL