Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Ελένη Τουλουπάκη / Στο κενό η νέα απόπειρα δίωξής της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ελένη Τουλουπάκη / Στο κενό η νέα απόπειρα δίωξής της

Η Ελένη Τουλουπάκη
(INTIME NEWS/ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ)

Απαλλάχθηκε η Ελένη Τουλουπάκη μετά την πρωτοφανή ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για αδικήματα για τα οποία έχει απαλλαγεί με το αμετάκλητο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου του ειδικού δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δίωξη αφορούσε όχι μόνον την πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Καταπολέμησης Διαφθοράς αλλά και τους δύο επίκουρους εισαγγελείς, Χρήστο Ντζούρα και Στέλιο Μανώλη, που επίσης έχουν απαλλαγεί.

Όπως μεταδίδει το documentonews.gr, σήμερα ανακοινώθηκε το προφανές και το Συμβούλιο Πρωτοδικών Πειραιά, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, εξέδωσε απαλλακτικό βούλευμα και για τους τρεις πρώην εισαγγελείς Διαφθοράς, καθώς έκρινε πως δεν συντρέχουν λόγοι δίωξης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Τουλουπάκη και οι δυο επίκουροι εισαγγελείς, διώκονταν για τα ίδια πραγματικά νομικά περιστατικά για τα οποία έχουν ήδη αθωωθεί βάσει του αμετάκλητου βουλεύματος.

Οι τρεις δικαστικοί λειτουργοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις ίδιες κατηγορίες λόγω μιας νέας κατάθεσης του Νίκου Μανιαδάκη, του ανθρώπου που, σύμφωνα με το επίμαχο βούλευμα, κινήθηκε εκδικητικά εναντίον των πρώην εισαγγελέων διαφθοράς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL