Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
14.7°C19.0°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.6°C14.4°C
2 BF 84%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
16.6°C21.0°C
5 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
21.9°C26.8°C
5 BF 26%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.5°C13.9°C
0 BF 88%
Βέροια / «Αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι» - Τι λέει η 29χρονη μητέρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βέροια / «Αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι» - Τι λέει η 29χρονη μητέρα

Το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Ημαθίας στη Βέροια
INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Τι δική της εκδοχή σχετικά με την υπόθεση με το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε στον Αλιάκμονα την πρωτοχρονιά στον Αλιάκμωνα, δίνει η 29χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται για τον θάνατο του παιδιού της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ίδια μέσα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας δηλώνει στο newsit.gr ότι το 11 μηνών βρέφος της μπουσούλησε κι έπεσε στο ποτάμι, προσθέτοντας ότι δεν μπορούσε να το βγάλει από το νερό.

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, γιατί είχε ωραία μέρα. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω για λίγο, πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ίδια προσθέτοντας ότι στη συνέχεια «δεν μπορούσα να την βγάλω από μέσα. Δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω», επισημαίνει ότι την κατηγορούν «για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πάρα πολύ την κόρη μου».

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη χθες έλαβε προθεσμία από εισαγγελέα κι ανακριτή και την Τετάρτη το πρωί θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Βέροιας προκειμένου να απολογηθεί.

Η γυναίκα που φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αρνήθηκε την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε» φέρεται να είπε χθες στον ανακριτή.

Σημειώνεται ότι όπως αναφέρει το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, την 1 Ιανουαρίου ενημερώθηκε από οικείους της 29χροης ότι την προηγούμενη μέρα η γυναίκα αποχώρησε με το ανήλικο παιδί της από την οικία που διέμεναν και την επόμενη μέρα επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το βρέφος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία-νεκροτομή, το 11μηνών κοριτσάκι είχε ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος, ενώ η σορός έφερε μεταθανάτιες δαγκωματιές, πιθανόν από ζώα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL