Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.0°C25.1°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.9°C24.8°C
3 BF 47%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
26 °C
23.8°C28.2°C
4 BF 38%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C23.2°C
4 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
22.3°C23.9°C
4 BF 41%
Πυροβολισμός 16χρονου / Νέα νύχτα έντασης στη Δυτική Αττική
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πυροβολισμός 16χρονου / Νέα νύχτα έντασης στη Δυτική Αττική

Φωτιά σε κάδο
Φωτογραφία αρχείου (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Δυτική Αττική μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο 16χρονος στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό.

Στην οδό Δυιλιστηρίων στον Ασπρόπυργο, πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, είχε συγκεντρωθεί ομάδα περίπου 30 ατόμων Ρομά που διαμαρτύρονται για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για να τους διαλύσουν, αλλά τότε σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κάποιοι πυροβόλησαν κατά αστυνομικών, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Παράλληλα ομάδα Ρομά φέρεται ότι έκαψε ένα αυτοκίνητο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος των Μεγάρων.

Ένταση και συμπλοκές σημειώθηκαν και στον Κορυδαλλό. Οι συγκεντρωμένοι έκαψαν λάστιχα και κάδους απορριμμάτων, ενώ έστησαν πύρινα οδοφράγματα.

Η τροχαία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Αιγάλεω και το Σχιστό Κορυδαλλού λόγω νέων επεισοδίων από τους Ρομά. Η  περιφερειακή Αιγάλεω είναι κλειστή στην κυκλοφορία από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ μέχρι τα διυλιστήρια, και στα δυο ρεύματα, άλλα και η οδός Δερβενακίων στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Στο μεταξύ, σε επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ κατά την εκτεταμένη επιχείρηση στην Δυτική Αττική, που πραγματοποιείται από το πρωί σε Ζεφύρι, Μενίδι, Άνω Λιόσια και Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε μετά από τα χθεσινά επεισόδια στην περιοχή καθώς υπάρχουν καταγγελίες και για πυροβολισμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL