Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
17.5°C21.8°C
2 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.1°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.4°C
4 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 47%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.0°C19.9°C
2 BF 40%
Δικηγόρος 16χρονου / Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αστυνομικής βίας – Μάχη για τη ζωή δίνει ο Κώστας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δικηγόρος 16χρονου / Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αστυνομικής βίας – Μάχη για τη ζωή δίνει ο Κώστας

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 16ΧΡΟΝΟΥ
photo INTIME

«Ποταμός» κατά της αστυνομίας τόσο για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό στο κεφάλι του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη όσο και για το αφήγημα περί δήθεν προσπάθειας να εμβολίσει τους αστυνομικούς με το αυτοκίνητό του ήταν ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφερόμενος στην υγεία του 16χρονου επεσήμανε ότι οι γιατροί έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν και «τώρα περιμένουμε ο Κώστας να δείξει δύναμη». Όπως είπε ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος είναι τραγική ειρωνεία 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από ειδικό φρουρό, να έρχεται ο εν ψυχρώ πυροβολισμός του 16χρονου Κώστα, πυροβολισμός που καταδεικνύει ότι η αστυνομική βία είναι παρούσα και όχι μεμονωμένο περιστατικό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πρόκειται για εν ψυχρώ επίθεση γιατί ο Κώστας δεν πλήρωσε βενζίνη αξίας 20 ευρώ. Ο αστυνομικός γνώριζε ποιος ήταν ο δράστης, γνώρισε πολύ καλά ότι αυτός που καταδίωκε δεν πλήρωσε το τίμημα των 20 ευρώ της βενζίνης», επεσήμανε ο δικηγόρος του 16χρονου.

Η ειδοποίηση που είχαν οι αστυνομικοί, σημείωσε, ήταν για το συγκεκριμένο περιστατικό και ήταν κοντά όταν ενημερώθηκαν. «Γνώριζαν το περιστατικό, γνώριζαν ότι είχε φύγει από το βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει τα 20 ευρώ που ήταν η αξία της βενζίνης που έβαλε»

Η αστυνομία προβάλει τώρα ένα αφήγημα το οποίο έρχεται να χειροτερεύσει την κατάσταση, σημείωσε ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος. Είναι το γνωστό αφήγημα της αστυνομίας περί δήθεν προσπάθειας εμβολισμού του περιπολικού. «Το αφήγημα, όμως, καταρρέει από τα ίδια τα πραγματικά περισταιτκά. Πρόκειται για ευθεία βολή από πίσω από το άτομο που καταδίωκε τον 16χρονο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL