Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.0°C
3 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.1°C14.4°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.7°C14.8°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C20.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.4°C
0 BF 94%
Θεία 12χρονης / Ο Μίχος εξαφάνισε κινητό με στοιχεία παιδοβιαστών - Είχαμε προειδοποιήσει
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεία 12χρονης / Ο Μίχος εξαφάνισε κινητό με στοιχεία παιδοβιαστών - Είχαμε προειδοποιήσει

Πανό μπροστά σε είσοδο σουπερ μάρκετ στον Κολωνό
INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ακόμη μία καταγγελία, αναφορικά τις έρευνες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς η θεία της 12χρονης, χάρη στην οποία ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, τονίζει ότι ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος εξαφάνισε το κινητό τηλέφωνο το οποίο περιείχε στοιχεία των υπόλοιπων ανδρών στους οποίους εξέδιδε την ανήλικη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης μιλώντας Στο Κόκκινο 105,5 έκανε λόγο για σημαντική καθυστέρηση στις έρευνες.

«Το τηλέφωνο που είχε τα περισσότερα στοιχεία αυτός, δεν του το βρήκανε. Γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς το είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, πάνω στη σύγχυση, το εξαφάνισε αυτό το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια», αποκάλυψε η γυναίκα μιλώντας στο Mega προσθέτοντας ότι «υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δεν έχει γίνει τίποτα με αυτούς».

Η ίδια πρόσθεσε δε ότι «το παιδί ήξερε ακριβώς, λείπει λέει ένα τηλέφωνο (σ.σ. συσκευή) που δεν του βρήκανε, το οποίο μ’ αυτούς μιλούσε που πήγαινε στα σπίτια, αν δεν βρούνε λοιπόν αυτό το τηλέφωνο, ή αν δεν μπορεί η τηλεφωνική (σ.σ. εταιρεία), γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά, να βρει χωρίς συσκευή με ποιους μιλούσε ο κύριος, δεν θα βρει ποτέ αυτούς που πήγαν στα σπίτια».

Συνεχίζοντας, η θεία η οποία έχει αναλάβει πλέον την 12χρονη ξεκαθάρισε ότι «υπάρχουν και άλλα άτομα, σε ένα τηλέφωνο που βρήκανε της μικρής που ήταν σπασμένο, η μικρή μου είπε “εκεί θεία υπάρχουν και άλλοι” και λέει είχε κάνει δύο φορές επαναφορά (σ.σ. εργοστασιακών ρυθμίσεων) και της είπανε από την αστυνομία ότι δεν μπορούν ίσως να βρουν στοιχεία. Έναν hacker να βάλεις, θα στα βρει όλα και επαναφορά να έχεις κάνει, δεν μπορεί να χάνονται όλα».

Παράλληλα, η θεία της ανήλικης εκφράζοντας την αγανάκτησή της τόνισε ότι «θέλω ειλικρινά σας μιλάω, να πιαστεί και ο τελευταίος, δεν θέλω να την γλιτώσει κανείς από αυτό το πράγμα. Θέλω να πάρουν αυτό που τους αξίζει, όπως καταστρέψανε εμένα, το παιδί, να καταστραφεί όλη τους η ζωή, να μην μπορούν να ξανακυκλοφορήσουν έξω και όχι να φοβάται το παιδί και να είναι με τις κουκούλες για να βγει έξω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεία της ανήλικης περιγράφοντας πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση. Η ίδια μίλησε και για τη στιγμή που από όπου ξεκίνησαν όλα.

«Εγώ έβλεπα. Ας πούμε της έλεγα είμαστε διακοπές, το έλεγα όμως πολύ χαλαρά δεν καταλάβαινα κάτι άλλο. Είμαστε διακοπές γιατί είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο, παίζω παιχνίδια θεία, παίζω παιχνίδια (σ.σ. έλεγε η 12χρονη) και κάποια στιγμή απλώς κράταγε, γιατί ήταν ένα σπασμένο τηλέφωνο, τα κράταγε και τα δύο χέρια της, το έκανα τελείως για πλάκα δηλαδή. Της τα τραβάω από τα χέρια, έτσι ότι "αμάν ρε με αυτά τα τηλέφωνα" και εκεί είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό είδα φόβο» δήλωσε η θεία της ανήλικης.

Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι όταν πήρε στα χέρια της το κινητό της 12χροης είδε μήνυμα του Μίχου, γεγονός το οποίο οδήγησε την υπόθεση στις αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL