Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.6°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.1°C
2 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
4 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
2 BF 32%
«Μία Ελλάδα» - «Αλληλεγγύη για Όλους» / Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην ελληνική ομογένεια της Οδησσού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Μία Ελλάδα» - «Αλληλεγγύη για Όλους» / Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην ελληνική ομογένεια της Οδησσού

Επιτροπή «Μία Ελλάδα» & «Αλληλεγγύη για Όλους»

Ξεκίνησε σήμερα η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία της «Αλληλεγγύης για Όλους» και της Επιτροπής «Μία Ελλάδα» την οποία συντονίζει ως ιδρύτρια και αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη.

Η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας ξεκίνησε από τις εγκαταστάσεις της «Αλληλεγγύης για Όλους», θα έχει ως αποδέκτη την Ελληνική Ομογένεια της Οδησσού στην εμπόλεμη Ουκρανία και αφορά σε μεγάλες ποσότητες τροφίμων, φαρμακευτικού υλικού, ειδών προσωπικής υγιεινής. Αναμένεται να φτάσει στην Οδησσό σε περίπου 6 εργάσιμες μέρες, μετά τον εκτελωνισμό της μέσα από το δίκτυο των Γιατρών του Κόσμου, το οποίο έχει πραγματοποιήσει ήδη και άλλες ανθρωπιστικές αποστολές στην Ουκρανία.  


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον Μιχάλη Υδραίο, συντονιστή της Αλληλεγγύης για Όλους και τον Παρασκευά Ποθητό, συνεργάτη της Οργάνωσης, για την άψογη συνεργασία στη συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας και στην Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου κ. Χαρίκλεια Τζιουβάρα για την μεταφορά και την παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας στους τελικούς αποδέκτες και, κυρίως, όλες και όλους τους ανώνυμους πολίτες και τις επιχειρήσεις που από το υστέρημα τους συνέβαλαν να συγκεντρωθεί αυτός ο μεγάλος όγκος ανθρωπιστικού υλικού. 

Όσο υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις και άνθρωποι είναι βέβαιο ότι η Αγάπη και η Αλληλεγγύη είναι η μόνη απάντηση στην βαρβαρότητα του πολέμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL