Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.2°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C17.3°C
3 BF 48%
Κακοκαιρία Ariel / Έρχεται με φόρα και στην Αττική - Ποιες θα είναι οι πιο επικίνδυνες ώρες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία Ariel / Έρχεται με φόρα και στην Αττική - Ποιες θα είναι οι πιο επικίνδυνες ώρες

Καταιγίδα στο Ναύπλιο
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Ισχυρή βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στην Αττική, την οποία χτυπά όπως μεγάλο μέρος της χώρας η κακοκαιρία «Άριελ». Σύμφωνα με το τελευταίο, επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ,  το Λεκανοπέδιο θα χτυπηθεί έντονα με σφοδρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες έως και αύριο Πέμπτη (1/12) μέχρι το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου, από το επεισόδιο βροχόπτωσης Κατηγορία 4, «πολύ σημαντική» όπως αναφέρει, θα επηρεαστούν σημαντικά τόσο ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας. Τα ισχυρότερα φαινόμενα να αναμένονται κυρίως μετά την αλλαγή της ημέρας προς Πέμπτη 01/12, δηλαδή τη νύχτα και τα ξημερώματα.

Λόγω των αναμενόμενων μεγάλων υψών βροχόπτωσης σε αρκετές περιοχές της χώρας, το meteo.gr προειδοποιεί για τον κίνδυνο πλημμυρών.

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν αρχίσει σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία «Άριελ» στην Αττική με διακοπές στην ηλεκτροδότηση στον Πειραιά και πτώση τάσης σε Παγκράτι και βόρεια προάστια. 

Επίσης, κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ έχουν σημειωθεί και τροχαία ατυχήματα.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL