Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
Κιβωτός του Κόσμου / Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της συζύγου του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κιβωτός του Κόσμου / Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της συζύγου του

Η Κιβωτός του Κόσμου
(INTIME NEWS/ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΜΣΗΣ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας στα ακίνητα του πατέρα Αντωνίου και της συζύγου του, Σταματίας Γεωργαντή μετά τις αποκαλύψεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η Οικονομική Αστυνομία προχώρησε αυτή την κίνηση μετά και την έγγραφη επιβεβαίωση τράπεζας ότι η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα υποκατάστημά της για να πάρει το περιεχόμενο της θυρίδας της.

Στο στόχαστρο των στελεχών της Οικονομικής Αστυνομίας θα βρεθούν τρία σπίτια της οικογένειας που εκτιμάται ότι μπορεί να υπάρχουν πειστήρια για τις οικονομικές συναλλαγές τόσο της οργάνωσης όσο και των στελεχών της.

Υπενθυμίζεται ότι στη δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών που διατηρεί ο πατέρας Αντώνιος προχώρησε η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας, της μητέρας του αλλά και του πατέρα του, ο οποίος διαθέτει λογαριασμό στο όνομα του, αν και έχει πεθάνει.

Να σημειωθεί ότι δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού του Κόσμου καθώς εκτιμήθηκε ότι τυχόν δέσμευση τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία των δομών που φιλοξενούν εκατοντάδες παιδιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL