Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.9°C23.4°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C19.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C15.5°C
5 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C24.4°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 77%
Κιβωτός του Κόσμου / Κατασχέθηκαν λογιστικά βιβλία και περίστροφο στη δομή Καλαμάτας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κιβωτός του Κόσμου / Κατασχέθηκαν λογιστικά βιβλία και περίστροφο στη δομή Καλαμάτας

Αστυνομικός σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου
INTIME/ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΜΣΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Λογιστικά βιβλία και ένα περίστροφο κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στην ίδια περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας η οποία πραγματοποιήθηκε  κατόπιν παραγγελίας της διεύθυνσης οικονομικής αστυνομίας, η υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός υπέδειξε στους αστυνομικούς ένα περίστροφο, το οποίο ήταν κλειδωμένο στο γραφείο της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοικητική υπάλληλος ισχυρίστηκε ότι το περίστροφο είχε βρεθεί σε προγενέστερο χρόνο κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού στο κτίριο που στεγάζεται η δομή.

Η ίδια, αφού συνελήφθη, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η οικονομική αστυνομία, περνά από «κόσκινο» όλα τα οικονομικά της ΜΚΟ, προκειμένου να συγκεντρωθούν τυχόν τιμολόγια και παραστατικά, που θα βοηθήσουν να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλες οι κινήσεις της ΜΚΟ πραγματοποιούνταν και ελέγχονταν από το λογιστήριο της οργάνωσης στον Κολωνό. Εκεί επικεντρώνεται η έρευνα από την Οικονομική Αστυνομία, που έκανε «έφοδο» την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το 2014 μέχρι σήμερα στα ταμεία της «Κιβωτού», έμπαιναν 5-6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από δωρεές, η χρήση των οποίων ελέγχεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL