Live τώρα    
Κακοκαιρία EVA / Στη Δυτική Ελλάδα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία EVA / Στη Δυτική Ελλάδα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΥΑ ΑΤΤΙΚΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Οι έντονες βροχοπτώσεις ήταν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας EVA.

 Μέχρι στιγμής η κακοκαιρία δεν έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στις περιοχές από τις οποίες έχει περάσει.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής στη Δυτική Ελλάδα καταγράφηκαν το Σάββατο, ενώ η κακοκαιρία έπληξε τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και ανατολικά νησιωτικά τμήματα την Κυριακή.

Στις Κυκλάδες και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δεν καταγράφηκαν ακραία ύψη βροχής, όμως ισχυρές σύντομες καταιγίδες κατά το πέρασμα του ψυχρού μετώπου προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες.

Φαινόμενα ξαφνικών πλημμυρών καταγράφηκαν και στην Αττική το μεσημέρι της Κυριακής, κυρίως στην περιοχή της Νίκαιας και του Πειραιά. Τα υψηλότερα επίπεδα βροχής  σημειώθηκαν στην Αττική, στην Ελευσίνα (60 χιλιοστά βροχής), στο Χαϊδάρι (55), στον Κορυδαλλό 52, στον Πειραιά 46 και στην Καλλιθέα (30). 

Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Συνολικά 108 κλήσεις, για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και απομακρύνσεις ατόμων προς ασφαλή σημεία έλαβε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος από το πρωί του Σαββάτου, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0