Live τώρα    
Βιασμός 12χρονης / Στη ΓΑΔΑ 45χρονος για τη φρικτή υπόθεση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 12χρονης / Στη ΓΑΔΑ 45χρονος για τη φρικτή υπόθεση

Κολωνός
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς ακόμα ένας άνδρας προσήλθε μόνος του στη ΓΑΔΑ ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος άνδρας ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο 45χρονος αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Προφυλακίστηκε ένας 36χρονος υπάλληλος νοσοκομείου

Στη φυλακή οδηγείται ένας κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και εκμετάλλευσης της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό. Πρόκειται για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο νοσοκομείου, ο οποίος απολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα μαζί με δυο ακόμη συγκατηγορούμενούς του για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη επ’ αμοιβή.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών οι δικαστές, που κλήθηκαν να λύσουν τη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας για την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, υιοθέτησαν την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι πρέπει να προφυλακιστεί σε αντίθεση με την ανακρίτρια που έκρινε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες έμφαση στην κρίση των δικαστών δόθηκε στην αναγνώριση του κατηγορούμενου από το ανήλικο κορίτσι με το οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

Πρόκειται για έναν από τους 3 κατηγορούμενους, που είχαν συλληφθεί για βιασμό της 12χρονης έναντι αμοιβής. Και οι 3 είχαν οδηγηθεί στην ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού με θύμα βιασμού και μαστροπείας τη 12χρονη μαθήτρια στις 19 Οκτωβρίου.

Τότε, προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους, οι 2 από τους 3 συλληφθέντες για την υπόθεση.

  • Ένας 33χρονος, εργαζόμενος σε φαρμακαποθήκη, που σύμφωνα με τον δικηγόρο του θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
  • Ένας 34χρονος, που έχει μεταφορική εταιρεία με τον πατέρα του.

Ο 36χρονος πρώην διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξάς, με απόφαση του υπουργού Υγείας παύτηκε από τα καθήκοντά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0