Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 68χρονος από το Ρέθυμνο μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας μετά και τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Ο 68χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης σήμερα εγγονής του, από όταν το παιδί ήταν 5 ετών. Κατηγορείται επίσης για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ατόμου κάτω των 14 ετών.
Ο 68χρονος παππούς της ανήλικης αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζονται.
Το φρικτό έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία άρχισε να αποκαλύπτεται όταν πριν από λίγες εβδομάδες το 14χρονο σήμερα παιδί αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του.
Η 14χρονη περιέγραψε στους γιατρούς και τους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε στα χέρια του παππού της. Σύμφωνα με την ίδια έπεσε για πρώτη φορά θύμα βιασμού από τον παππού της σε ηλικία 5 ή 6 χρονών.
Έκτοτε, ο παππούς της την προσέγγιζε αρκετά συχνά και μάλιστα, μία φορά – όπως η ίδια ανέφερε – πήγε να την βιάσει αλλά μπήκε ο αδερφός της στο σπίτι και «έκοψε» τον παππού.
