Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.8°C17.0°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
10.3°C14.5°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.1°C11.3°C
1 BF 66%
Θεσσαλονίκη / Ελεύθερος ο 42χρονος κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Ελεύθερος ο 42χρονος κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Κακοποίηση
Φωτογραφία αρχείου

Ελεύθερος αφέθηκε ο 42χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα ανήλικη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η δίκη αναβλήθηκε επειδή απουσίαζε η μητέρα της ανήλικης που κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε να δικαστεί σήμερα και γι αυτό δέχθηκε να διαβαστεί η ένορκη κατάθεση της καταγγέλλουσας μητέρας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ανήλικη - 15,5 ετών σύμφωνα με τη δικογραφία κάλεσε στο τηλέφωνο την μητέρα της μεταφέροντάς της έντρομη ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 42χρονο.

Όπως φέρεται να της μετέφερε η ανήλικη, εκείνος την προσκάλεσε για καφέ και στη συνέχεια την μετέφερε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε απόμερη περιοχή των Βασιλικών όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η ανήλικη - κατά την μητέρα της - αρνήθηκε, φώναξε δυνατά και τότε τη γύρισε πίσω στο σημείο της αρχικής τους συνάντησης, προτρέποντάς την όμως να μην μιλήσει σε κανένα. Όπως ανέφερε η μητέρα, τον 42χρονο τον γνωρίζει χρόνια από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και στο σημείο αυτό ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την αναβολή της δίκης για κρείσσονες αποδείξεις, για να κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο η μητέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL