Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
Βιασμός 12χρονης / Σε πειθαρχικό έλεγχο αστυνομικός που συνομιλούσε με το παιδί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 12χρονης / Σε πειθαρχικό έλεγχο αστυνομικός που συνομιλούσε με το παιδί

Ο Ηλίας Μίχος
Ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος με χειροπέδες (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Νέες εξελίξεις στην φρικτή υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, καθώς εξετάζεται ενδεχόμενη εμπλοκή αστυνομικού.

Μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες αστυνομικός είχε εκτενείς συνομιλίες με την 12χρονη, ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναγκάστηκε να δώσει εντολή ώστε να γίνει πειθαρχικός έλεγχος σε βάρος του αστυνομικού.

Συγκεκριμέμενα, σύμφωνα με το Mega, εκτενείς συνομιλίες με την 12χρονη φαίνεται ότι είχε αστυνομικός της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Mega, «επιχειρείται από τις Αρχές να διαπιστωθεί εάν είχε και επαφές με το παιδί ή έμεινε στα λόγια και τις συνεννοήσεις μαζί της μέσα από το διαδίκτυο».

«Είναι νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και υπηρετεί στη ΓΑΔΑ» σημειώνει το Mega. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κανάλι, μένει να φανεί αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, καθώς και αν θα μπει στο κατηγορητήριο με τους ήδη κατηγορούμενους για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του MEGA, «δεν φαίνεται να πρόκειται για κάποιον που επικαλέστηκε αστυνομικό», όπως η περίπτωση του άνδρα που παρίστανε τον αστυνομικό σε συνομιλία με την 12χρονη και την απειλούσε για να την βιάσει.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι έδωσε εντολή ώστε ο αστυνομικός να «τεθεί αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL