Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.2°C25.2°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.6°C24.0°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
22.1°C24.8°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C23.0°C
3 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.3°C23.9°C
0 BF 43%
Μητέρα 12χρονης / Αστυνομικοί σύχναζαν στο μαγαζί του Μίχου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μητέρα 12χρονης / Αστυνομικοί σύχναζαν στο μαγαζί του Μίχου

Κόσμος έξω από το κατάστημα του Ηλία Μίχου στον Κολωνό
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Νέες πληροφορίες για την κατάθεση της μητέρας της 12χρονης που έζησε την φρίκη στα χέρια παιδεραστών βλέπουν το φως της δημοσιότητας.  Η 37χρονη περιέγραψε το προφίλ που είχε στην περιοχή ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος, σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού, είχε επαφές τόσο πολιτικές όσο και με τις αστυνομικές αρχές. Ανέφερε επίσης πως από το τμήμα ανηλίκων της είχαν πει να μην κάνει τίποτα για να μην καταλάβει κάτι ο 53χρονος.

«Το μαγαζί είναι σε κεντρικό σημείο της γειτονιάς, ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, είχε πολλούς γνωστούς στην γειτονιά, ηθοποιούς, πολιτικούς, του είχα εμπιστοσύνη» φέρεται να είπε και να πρόσθεσε: «Επίσης του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς εν ενεργεία και μη να συχνάζουν στο μαγαζί του».

Σύμφωνα με τα όσα απολογήθηκε η προφυλακισμένη πλέον μητέρα της 12χρονης «η κόρη μου πήγαινε στο σχολείο κανονικά και το μεσημέρι την έπαιρνα εγώ από το σχολείο μαζί με τα αδέρφια της ή όταν δούλευα εγώ πήγαινε ο πατέρας της. Η κόρη μου πήγαινε στο μαγαζί του Μίχου όταν την φώναζε μετά το ολοήμερο σχολείο, μπορεί να ήταν και τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Εγώ είχα πάντα επικοινωνία με το παιδί όσο ήταν στο μαγαζί του. Δεν το είχα ανεξέλεγκτο το παιδί… Δεν υπάρχει περίπτωση να το ήξερα εγώ αυτό και να μην του είχα βγάλει τα μάτια. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη...».

«Το μαγαζί του Μίχου είναι σε κεντρικό σημείο της γειτονιάς, ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, είχε πολλούς γνωστούς στη γειτονιά, ηθοποιούς, πολιτικούς. Του είχα εμπιστοσύνη. Όταν καμιά φορά πήγαινε το παιδί με σορτσάκι ή κολάν στο μαγαζί, μου το έστελνε στο σπίτι για να αλλάξει για να μην το βλέπει έτσι ο κόσμος. Μου έριχνε στάχτη στα μάτια».

Υπενθυμίζεται ότι η απολογία της μητέρας δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα καθώς διατάχθηκε να προφυλακιστεί, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL