Μία ακόμη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης έρχεται στο προσκήνιο την Δευτέρα, αυτή τη φορά από τη Ζαχάρω, στη νότια Ηλεία.
Ο πατέρας 12χρονης κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πύργου, υποστηρίζοντας ότι η κόρη του έχει υποστεί κακοποίηση από 55χρονο, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Πατρίς και του ilialive. Η Δικαιοσύνη προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε διώξεις και δεν έχει υπάρξει σύλληψη από την ΕΛΑΣ. Ωστόσο, φέρεται να είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα.
Κατά τις ίδιες πηγές, οι Αρχές εξετάζουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκόμενων μετά από άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ταυτόχρονα αναμένονται τα αποτελέσματα εξέτασης της 12χρονης από ιατροδικαστή και από παιδοψυχολόγο.