Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.3°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.3°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C19.9°C
3 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.5°C19.3°C
3 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 34%
Σεξουαλική κακοποίηση / Συνελήφθησαν δυο αστυνομικοί για βιασμό 19χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σεξουαλική κακοποίηση / Συνελήφθησαν δυο αστυνομικοί για βιασμό 19χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οι δύο αστυνομικοί που χθες Πέμπτη 13 Οκτωβρίου καταγγέλθηκαν από 19χρονη για τον βιασμό της μέσα στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.

Η 19χρονη εξετάστηκε από την ιατροδικαστή, κ. Μαριανού, η οποία διαπίστωσε ίχνη βιασμού στην κοπέλα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, η κοπέλα περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας με μία φίλη της όταν σταμάτησαν και έπιασαν κουβέντα με τέσσερις αστυνομικούς της  Ομάδας ΔΙΑΣ.

Η 19χρονη ζήτησε κάποιες πληροφορίες οι δύο από τους αστυνομικούς  προσφέρθηκαν να τη συνοδεύσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας ενώ η φίλη της έφυγε όπως επίσης και οι δύο άλλοι αστυνομικοί.  Όταν έφτασαν στο ΑΤ Ομονοίας, όπως αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα στην κατάθεσή της, την οδήγησαν σε δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως χώρος αποδυτηρίων όπου και τη βίασαν όπως κατήγγειλε.
 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό στηρίζουν τα όσα κατήγγειλε η 19χρονη σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς που πρόβαλαν οι δυο αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ.

Να σημειωθεί ότι οι δυο συλληφθέντες είχαν υποστηρίξει ότι συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την καταγγέλλουσα αλλά με τη συναίνεσή της και μάλιστα εκτός του ΑΤ Ομονοίας μέσα στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο συλληφθέντων αστυνομικών.

Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. Σχετική δήλωση είχε κάνει χθες Πέμπτη ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέροντας ότι δόθηκε άμεσα εντολή για τη διερεύνηση της καταγγελίας και ότι ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL