Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.2°C18.5°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.8°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
2 BF 67%
Κρήτη / Ασύλληπτος παραμένει ο δεύτερος καταζητούμενος για τον ομαδικό βιασμό 21χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρήτη / Ασύλληπτος παραμένει ο δεύτερος καταζητούμενος για τον ομαδικό βιασμό 21χρονης

Antiwar

Ασύλληπτος παρέμενε μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, ο δεύτερος καταζητούμενος για τον ομαδικό βιασμό Σουηδέζας τουρίστριας στα Χανιά.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν έναν 19χρονο που φέρεται να συμμετείχε, μαζί με έναν 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί στο έγκλημα που κατήγγειλε η τουρίστρια.

Πληροφορίες που εμφανίστηκαν σε ΜΜΕ ακόμα περί σύλληψής του το απόγευμα της Κυριακής, δεν επιβεβαιώθηκαν. Οι έρευνες συνεχίζονταν.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του 23χρονου για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία, σωματικές βλάβες και παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.

Η κατάχρηση σε ασέλγεια είναι κακούργημα. Όμως, σε περίπτωση που η πράξη αυτή γίνει από δύο ή περισσότερους δράστες (όπως φέρεται να συνέβη στο περιστατικό των Χανίων), η ποινή που επιβάλλεται ξεκινάει από τα 10 χρόνια κάθειρξης και μπορεί να είναι και μεγαλύτερη.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή τουρίστρια τα ξημερώματα του Σαββάτου διασκέδαζε σε μπαρ των Χανίων, όπου φέρεται να ήταν παρέα με δυο νεαρούς Έλληνες, ηλικίας 23 και 19 ετών.

Η κοπέλα φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και οι νεαροί προσφέρθηκαν να την μεταφέρουν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, στην περιοχή του Γερανίου. Ωστόσο, όπως η ίδια υποστήριξε στις αρχές, αυτοί την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στην περιοχή, όπου και την βίασαν ενώ στην συνέχεια ,όπως είπε, την ξυλοκόπησαν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL